Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Toti marketerii sunt mincinosi

Toti marketerii sunt mincinosi

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Seth Godin este autorul cărților Tribes, The Dip, Purple Cow, Permission Marketing și al altor bestselleruri cu succes internațional care au schimbat felul în care gândesc și acționează oamenii de afaceri. Este cel mai influent blogger din lume pe teme legate de afaceri și se situează constant printre primii 25 cei mai citiți bloggeri din orice categorie. De asemenea, este fondator și CEO al Squidoo (o companie de succes pe internet), precum și un conferențiar deosebit de apreciat. Locuiește în Westchester, New York.

Suntem convinşi că vinul are un gust mai bun dacă-l bem dintr-un pahar scump.
Ni se pare acceptabil ca un Porsche de 80 000 de dolari să-i fie net superior unui Volkswagen de 36 000 de dolari, care este practic același fel de mașină. 
Admitem fără rezerve că pantofii sport de 125 de dolari sunt mai comozi (și arată mai bine) decât varianta lor de 25 de dolari.
Ce altceva este publicitatea, dacă nu efortul de a vinde ceva cu ajutorul unei povești frumoase? 
Într-o lume în care majoritatea oamenilor au un număr infinit de opțiuni, dar prea puțin timp pentru a le analiza pe toate, marketingul adevărat înseamnă să spui povestea diferită.
Toți marketerii spun povești! 
Iar când o fac așa cum trebuie, îi credem. Și dacă e să-l ascultăm pe Seth Godin, adevărații marketeri nu vorbesc despre date tehnice, nici măcar despre beneficii. Dimpotrivă, ei spun o poveste – una în care vrem să credem, indiferent dacă are sau nu legătură cu realitatea.
Marketerii dau greș atunci când joacă murdar și sunt egoiști, după cum o dovedesc telemarketerii, companiile producătoare de țigarete și politicienii corupți. Ai grijă: dacă povestea ta nu este autentică, vei depăși limita dintre iluzie și fraudă! Vrei să te asiguri că nu ajungi la stâlpul infamiei în lumea afacerilor? Folosește cele trei întrebări de control oferite de Seth Godin:
Care-i povestea ta?
Cei care au nevoie de această poveste vor crede în ea?
Este povestea ta adevărată?
Savurează pe îndelete cea mai importantă și mai contro­versată carte a lui Godin despre arta marketingului!
• Lucrare inclusă în Top 100 al celor mai vândute cărți pe Amazon.
• Prezentată în Miami Herald, New York Times și Chicago Tribune.

Seth GODIN
Este autorul a 18 cărți, bestselleruri traduse în peste 35 de limbi și vândute pe toate continentele. Scrie despre revoluția postindustrială, propagarea ideilor, marketing, compromis, leadership și, mai ales, despre schimbare în mai toate domeniile vieții.
Susține conferințe spectaculoase și este fondatorul Yoyodyne și Squidoo. Blogul lui este unul dintre cele mai populare din întreaga lume.
A fost inclus în Direct Marketing Hall of Fame, fiind una dintre cele trei persoane care au primit această distincție în 2013.
Recent, Godin a revoluționat din nou domeniul editorial, lansând o serie de patru cărți prin platforma online de finanțare Kickstarter. Campania lui de strângere de fonduri și-a atins scopul după numai trei ore, ajungând cel mai de succes proiect editorial de acest tip.
27.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 166Format: 13.5 x 20.5 cmData aparitiei: 2015ISBN: 9786065887510Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Toti marketerii sunt mincinosi

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign