Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
0 Ideea acestei cărți, generată de lipsa instrumentelor pentru exersarea cunoștințelor la disciplina „Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”, obligatorie atât la examenul de admitere în barou, cât și la examenul de definitivare în avocatură, s-a născut chiar în timpul pregătirii celor două autoare pentru examenul de definitivat în avocatură.
Importanța acestei discipline în pregătirea viitorilor avocați este esențială, având în vedere că legea română permite avocatului stagiar să exercite o activitate efectivă în profesie, să apară în faţa instanţei, să asigure asistenţă juridică, să redacteze acte juridice, ceea ce presupune o responsabilitate foarte mare, atât faţă de client, cât și faţă de societate.
Cunoașterea temeinică a dispozițiilor legale și statutare care reglementează profesia de avocat reprezintă și o modalitate de protecție a avocatului, mai ales a avocatului stagiar față de pericolele cu care se confruntă în lupta permanentă pe care o duce pentru apărarea drepturilor și intereselor membrilor societății.
Spre deosebire de alte ţări, universităţile din România nu fac pregătiri speciale pentru absolvenţii lor care vor să dea examen pentru primirea în profesia de avocat, astfel încât demersul nostru tinde să suplineasca aceste lipsuri.
Lucrarea conține 800 de grile, cu un grad de dificultate mediu, și include explicații pentru fiecare răspuns în parte. Experienței dobândite de autoare „în focul examenelor” i se adaugă expertiza și cunoștințele coordonatorului, decan al Baroului Constanța și membru al Consiliului UNBR, care cunoaște și aplică legea de organizare a profesiei în cele mai subtile detalii.
Sperăm ca, prin conținutul cărții noastre, asimilarea acestei discipline să devină atractivă și efectivă, iar antrenamentul cu rezolvarea grilelor să vă ajute la obținerea rezultatului pe care și-l dorește orice candidat la examenele de admitere și definitivare în profesie: ADMIS!
32.00 RON
Editura: SolomonNumar pagini: 250Tip coperta: BrosataData aparitiei: 13 August 2015ISBN: 9786069374993Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Solomon similare cu Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat, ISBN: 9786069374993

Opinii si recenzii pentru: Teste grila - Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign