Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

Apariţia acestei lucrări vizează segmentul de populaţie şcolară preocupat de a avea la îndemână o serie de exerciţii adecvate spiritului, nivelului de exigenţă şi dificultăţii subiectelor formulate în ultimii ani de către instituţiile de învăţământ superior organizatoare ale admiterii, la obiectul gramatică. În context, am avut în vedere abordarea sistemică a testelor, ţinând seamă de dificultăţile întâmpinate de competitori în anii anteriori privind competenţele lingvistice, exprimarea corectă şi clară a mesajelor, receptarea şi interpretarea lor corespunzătoare.

Testele vizează verificarea cunoştinţelor de fonetică, vocabular(norme aplicate neologismelor, în special anglicismelor), morfologie, sintaxa propoziţiei şi a frazei, ortografie şi punctuaţie, accent.
Pentru litere şi comunicare este asigurat un volum corespunzător de subiecte vizând compuneri cu destinaţie specială, stilurile funcţionale ale limbii române, analize pe text de tipul şi dimensiunea subiectelor formulate în ultimiinani la aceste examene.

Este necesar însă, ca, înaintea rezolvării exerciţiilor propuse, să fie asigurată fundamentarea teoretică a cunoştinţelor de gramatică, fără de care nu este posibilă abordarea itemilor. Subiectele sunt gândite tocmai să constate nivelul cunoştinţelor, priceperilor şi deprinderilor privind problemele de limbă, pentru a identifica soluţii bazate pe reguli şi a elimina situaţiile ce ar putea produce confuzii, ambiguităţi sau receptări eronate. Itemii vizează punerea în valoare a cunoştinţelor acumulate, dar şi soliditatea lor, capacitatea competitorului de a se orienta rapid în indicarea răspunsului corect, în condiţiile existenţei unor variante propuse la limita interpretării.

Pentru atingerea acestui stadiu recomandăm şi lucrarea noastră Gramatica limbii române în scheme, destinată tocmai punerii la dispoziţia celor interesaţi a unei sinteze de cunoştinţe ordonate şi concentrate, într-un număr relativ redus de pagini, completate cu teste-grilă pentru fiecare capitol şi subcapitol.

Problematica pusă de programele de admitere vizează siguranţa rezolvării subiectelor, capacitatea individuală şi abilităţile comunicaţionale orale şi scrise, acurateţea exprimării ca bază de pornire în construcţia viitoarei profesii.

Acestea sunt de fapt şi obiectivele urmărite în elaborarea acestei lucrări la baza cărora a stat o documentare atentă şi permanentă privind cerinţele actuale şi de perspectivă impuse de unităţile de profil în asigurarea fundamentului pe care candidaţii trebuie să-l dovedească la intrarea într-o instituţe de învăţământ superior de profil.


34.00 RON
Editura: HoffmanNumar pagini: 160Format: 14x20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2016ISBN: 9786067780130Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Hoffman similare cu Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior, ISBN: 9786067780130

Liviu Rebreanu
14.00 RON 
Garabet Ibraileanu
10.00 RON 
Gib I Mihaescu
12.00 RON 
Gib I Mihaescu
12.00 RON 

Opinii si recenzii pentru: Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign