Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Teoria ciclurilor constitutionale

Teoria ciclurilor constitutionale

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Problema ciclurilor constitutionale nu a fost pana in prezent analizata si prezentata sistematizat in doctrina de specialitate din tara noastra. Sigur, despre perioade constitutionale, cuprinzand o suita, uneori aleatorie, de evenimente de natura constitutionala, s-a scris, mai mult sau mai putin documentat si inspirat.

Formarea ciclurilor constitutionale s-a desfasurat in cadrul unor actiuni politice interne si internationale, care au vizat nu numai modernizarea statalitatii romanesti, ci si croirea si intarirea unor aliante cu alte state, interesate sa sprijine independenta statului roman. Daca mai intai au fost conturate din punct de vedere institutional si functional autoritati si organisme constitutionale ca atare, ulterior s-au format, prin efect doctrinar, teorii referitoare la modernizarea vietii constitutionale. Gandirea politico-juridica s-a aflat in permanenta racordata la teorii similare sustinute in partea occidentala a Europei. Asa se face ca teoria ciclurilor constitutionale conturata in cadrul scolilor constitutionale din Franta , Italia sau Germania, a fost receptata si de constitutionalisti romani.

Aceste aspecte, pe care le-am expus sumar si, desigur, incomplet, fac obiectul de cercetare al unei noi lucrari doctrinare a profesorului Gheorghe Iancu, interesat acum, in mod particular, sa descifreze teoria generala a ciclurilor constitutionale. Lucrarea este incitanta nu numai prin tematica propusa, care readuce in atentia publicului mersul dezvoltarii constitutionale romanesti, ci si prin paralela culturala facuta intre civilizatia constitutionala occidentala si cea romaneasca.
24.00 RON
Editura: Universul JuridicNumar pagini: 210Format: 14x20cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786066736220Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Universul Juridic similare cu Teoria ciclurilor constitutionale, ISBN: 9786066736220

Opinii si recenzii pentru: Teoria ciclurilor constitutionale

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign