Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Strategii de geniu Vol I

Strategii de geniu Vol I

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
      Această serie de cărţi e scrisă cu gândul la final. Reflectă munca şi experienţa unuia din cei mai importanţi dezvoltatori ai NLP-ului alături de fondatorii Richard Bandler şi John Grinder. Dacă naşterea NLP-ului a însemnat focalizarea asupra modelelor de excelenţă In comunicarea a trei mari psihoterapeuţi ai vremii, Strategii de Geniu pune în valoare NLP-ul aplicat Ia modele de excelenţă care au influenţat întreaga lume. Acest gând la final ne arată gradul de acurateţe şi complexitate pe care un practicant NLP trebuie să ii urmărească. In această carte ai şansa să te întâlneşti cu modul de gândire şi investigare care este necesar unui bun cunoscător al NLP, echipat cu capacitatea de a gândi la un nivel meta. Dacă cineva ar avea curiozitatea să vadă care este felul In care NLP-ul acţionează dincolo de binecunoscutele tehnici care au atras atentia publicului larg, atunci Strategii de geniu reuşeşte din plin să realizeze acest lucru.
 

       In prefaţa la Programare neuro-lingvistică, Volumul 1, co-autorii mei şi cu mine am încercat să definim sfera si obiectivul domeniului la a căror creare participasem cu toţii. Am atras atenţia că: „NLP ar putea fi descrisă drept o extensie a lingvisticii, neurologiei sau psihologiei; separări care, deşi este posibil si Re fictive în natură, sunt de fapt, eficiente în invitarea umană şi în dezvoltarea cunoştinţelor care sunt practice şi au impact asupra vieţilor noastre...NLP nu reprezintă numai modele şi tipare utile formalizate din diverse activităţi, ci o extensie a modului în care s-au născut acele tipare şi modele fiind astfel, un domeniu şi informativ şi practic, dar mai presus de orice... unic în scopul şi metodologia sa". Am căutat să identificăm un viitor cuprinzător şi provocator pentru acest domeniu considerat o ştiinţă cognitivă şi ne-am exprimat convingerea că, prin NLP, „... învăţătura şi experienţele din domenii complet divergente au posibilitatea de a combina cunoştinţele şi experienţa în configuraţii care permit dezvoltare, înţelegere şi impact ulterioare asupra nouă înşine ca specie".

32.00 RON
Editura: VidiaNumar pagini: 304Format: 16.5 x 24 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2008ISBN: 9789738856370Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Vidia similare cu Strategii de geniu Vol I, ISBN: 9789738856370

Paul M. Lisnek, dr.
32.00 RON 
Atractia succesului
Anca Ciobotaru
32.00 RON 
Karma iubirii
Geshe Michael Roach
53.00 RON 

Opinii si recenzii pentru: Strategii de geniu Vol I

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign