Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Singuri pe lume?

Singuri pe lume?

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
„Wentzel van Huyssteen demonstrează elegant cât de satisfăcător de complementare pot fi, la urma urmei, viziunile ştiinţifică şi teologică asupra evoluţiei. Într-o manieră de adevărat maestru, el evocă misterul originilor omului prin fabuloasa prismă a străvechii şi uimitoarei arte din peşterile paleoliticului.“ (IAN TATTERSALL — Muzeul American de Istorie Naturală)
„Singuri pe lume? este un important pas înainte în discuţia despre ştiinţă şi religie. J. Wentzel van Huyssteen sapă adânc în antropologie şi arheologie, pentru a înţelege cum funcţionează mintea omului şi a prezenta într-o nouă lumină o chestiune teologică esenţială: ce înseamnă a fi făcut «după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu». Este o carte pe care ar trebui s-o citească atât credincioşii, cât şi cei care nu cred.“ (MICHAEL RUSE — Universitatea Statului Florida)


„O discuţie valoroasă şi necesară despre unicitatea omului, provocată de un teolog de frunte şi un bun cunoscător al progreselor ştiinţifice în materia originilor omului.“ (KEITH WARD — Universitatea Oxford)
Teologul şi filosoful de origine sud-africană Jacobus Wentzel vrede van Huyssteen (n. 1942) s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în 1992, devenind primul titular al Catedrei de Teologie şi Ştiinţe „James I. McCord“ a Seminarului Teologic de la Princeton. Este master în Filosofie al Universităţii din Stellenbosch (Africa de Sud) şi doctor în Teologie Filosofică al Universităţii Libere din Amsterdam, specializat în filosofia ştiinţei şi epistemologie religioasă.
Din 1972 până în 1991, a fost şeful Catedrei de Religie de la Universitatea din Port Elizabeth (Africa de Sud) şi a publicat numeroase articole şi cartea Theology and the Justification of Faith: Constructing Theories in Systematic Theology (1989), distinsă cu Premiul Andrew Murray şi cu Premiul Venter pentru Excelenţă Academică.
Din septembrie 2000, face parte din comitetul de consilieri ai Fundaţiei John Templeton.
Profesorul Van Huyssteen este membru al mai multor comitete şi societăţi academice naţionale şi internaţionale: al Comitetului de Conducere al Secţiei de Religie şi Ştiinţă a Academiei Americane de Religie; al Societăţii Teologice Americane; membru pe viaţă al societăţii Clare Hall de la Universitatea Cambridge; membru pe viaţă al Centrului de Cercetare Teologică de la Universitatea Princeton; membru fondator al Societăţii Internaţionale de Ştiinţă şi Religie; al Comitetului Director al Institutului Metanexus.

60.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 504Format: 13x20cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786065886865Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Curtea Veche similare cu Singuri pe lume?, ISBN: 9786065886865

Opinii si recenzii pentru: Singuri pe lume?

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign