Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Simţul ieşit din comun

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT

Simţul ieşit din comun este un proiect al editurii Publica susţinut de UniCredit Ţiriac Bank.

Blogul Becker-Posner, lansat de laureatul Premiului Nobel pentru Economie, Gary Becker, și de celebrul jurist Richard Posner, a devenit cunoscut grație postărilor dinamice și incitante despre evenimente de actualitate și a eseurilor concise și pline de esență, în care sunt analizate subiecte dintre cele mai diverse, dintr-o perspectivă economică. Simțul ieșit din comun cuprinde unele dintre cele mai importante și inovatoare dezbateri postate pe acest blog, atent organizate pe diverse teme și actualizate în funcție de evenimentele care au pus subiectele dezbătute într-o lumină nouă. 

Indiferent că este vorba de analiza lui Posner asupra legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex, a argumentelor aduse de Becker în favoarea vânzării de organe umane pentru a fi folosite, ulterior, pentru transplant sau despre comentariile celor doi autori referitoare la inutilitatea pedepsei colective, cartea abundă în informații valoroase, pline de dinamism. 

O carte excelentă... Pentru orice persoană interesată de un curs util și la îndemână despre modul de judecată al economiștilor din Chicago, cartea aceasta este perfectă, mai bine de atât nu se poate. Am citit-o aproape dintr-o suflare. 
New York Times, blogul Freakonomics 

Cel mai bun curs de economie al ceea ce este cunoscut drept „Scoala din Chicago", la care poți lua parte fără să plătești taxe de școlarizare. 
Chicago Tribune 

Un laureat al Premiului Nobel. Și un judecator al Curții de Apel din Chicago. 
Două minți strălucite, cu două poziții diferite, susținute și argumentate solid, care discută 49 de subiecte fierbinți și controversate. De la căsătorie la terorism și de la vânzarea de organe la conservarea eficientă a apei, subiectele devin prilej de dialog liber între cei doi. Din această discuție liberă, purtată cu respectul cuvenit față de poziția și argumentele celuilalt, rezultă o lectură interesantă și fascinantă pentru oricine. 
UniCredit Țiriac Bank

56.84 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 552Format: 14,5 x 20,5 cmTip coperta: BROSATData aparitiei: 2015ISBN: 9786068360379Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Simţul ieşit din comun, ISBN: 9786068360379


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3024 bytes) in /home/bacala/public_html/_res/wm.php on line 321