Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata

Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Ce spun cititorii… 

"Karol K. Truman a pus în această carte, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… întreaga esenţă a cunoaşterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea îţi explică nu doar de ce te simţi aşa cum te simţi, ci şi de unde au apărut aceste sentimente. Autoarea continuă apoi explicându-ţi CUM îţi poţi transforma cu uşurinţă sentimentele nedorite, astfel încât acestea să nu îţi mai afecteze procesul de creştere şi de maturizare spirituală. Ce dar minunat! 

"Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… m-a ajutat să îmi redobândesc controlul asupra propriei vieţi!” 
Diana Pelt, Colorado


„Lucrez cu adolescenţi, cupluri, dar şi individual. Una din cele mai importante resurse pe care o folosim cu toţii în activitatea noastră este cartea lui Karol Truman, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… Recomandăm această carte tuturor clienţilor noştri. De altfel, cartea are atât de multe aplicaţii practice care pot fi folosite zi de zi încât o folosesc toţi membrii familiei mele, de la copiii mei adulţi şi până la fiica mea în vârstă de 12 ani. De aceea, îţi recomand cu toată convingerea această carte.” 
Robert F. Forston 
Fost preşedinte al Asociaţiei Naţionale 
a Consultanţilor Certificaţi pentru 
Managementul Stresului, California


Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… este una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit vreodată, capabilă să îţi transforme complet viaţa. Noi o recomandăm tuturor pacienţilor noştri. În acest scop, suntem nevoiţi să comandăm zeci de exemplare din această carte.” 
Dr. John Brimhall, Arizona


„Pentru toţi cei interesaţi să obţină starea de pace interioară, care înseamnă o mai mare încredere în sine şi capacitatea de a lua decizii mai bune în domeniul afacerilor şi în alte domenii personale, această carte şi ‚Scenariul’ pe care îl oferă ea sunt absolut vitale. Clienţii pe care îi consiliez îşi transformă rapid viaţa după ce renunţă la vechile lor tipare comportamentale. Dizolvă-ţi blocajele, alege abundenţa şi deschide-te către viitor.” 
Lorin Beller, consilier în domeniul afacerilor 
masterat în domeniul sănătăţii, New York


„Am învăţat să mă cunosc pe mine însămi şi am descoperit iubirea de sine. La ora actuală învăţ cum să îi iubesc pe ceilalţi şi cum să mă las iubită de ei. Am dobândit astfel o nouă încredere în sine şi o nouă preţuire de sine. Mi-am îmbunătăţit astfel relaţia cu copiii mei şi cu fostul meu soţ. De când am eliminat sentimentele şi energia negativă din viaţa mea, am slăbit 25 de kilograme. De asemenea, am învăţat că este normal să îţi îngădui să simţi, inclusiv durerea. Cine nu simte nimic, nu trăieşte. Personal, IUBESC viaţa, şi gândul că o pot împărtăşi cu ceilalţi mă umple de entuziasm. Apreciez sincer această lucrare şi munca pe care a depus-o autoarea pentru scrierea ei.” 
R.L., California


„După o copilărie în care am fost abuzată sexual şi emoţional, am ajuns dependentă de relaţiile dezastruoase şi de tot felul de probleme în toate celelalte domenii ale vieţii mele. ‚Scenariul’ pe care l-am descoperit în această carte mi-a schimbat complet viaţa în numai câteva luni. Îi sunt PROFUND recunoscătoare autoarei.” 
Linda B., Wisconsin
40.00 RON
Editura: Adevar Divin Traducatori: Cristian HanuNumar pagini: 362Format: 13x20Data aparitiei: 2009ISBN: 9786068080031 Colectii: Vindecare spiritualaLivrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata, ISBN: 9786068080031

Alte carti de la Adevar Divin similare cu Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata, ISBN: 9786068080031

Opinii si recenzii pentru: Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign