Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Scapa de pietre la ficat si fiere

Scapa de pietre la ficat si fiere

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Dacă aveţi peste 30 de ani, fiecare celulă a corpului dvs. are nevoie ca de aer să eliminaţi pietrele din ficat şi fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiză a sângelui nu le arată. După această detoxifiere de 6 zile, vă veţi simţi mai tânăr cu cel puţin 10 ani!
Ficatul este cea mai mare glandă din corp. Fiind respon-sabil pentru sute de funcţii diferite, este şi cel mai complex şi activ organ din corp.
Deoarece ficatul este însărcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea şi menţinerea aprovizionării corpului cu „combustibil” vital, orice interferează cu aceste funcţii trebuie să aibă un impact serios, nociv asupra sănătăţii ficatului şi a corpului ca întreg. Cea mai puternică interferenţă provine de la prezenţa calculilor biliari.
Pietrele la ficat, un risc major pentru sănătate
Testele clinice standard aproape niciodată nu dezvăluie apariţia calculilor biliari la ficat. Doar câteva dintre universităţi cu cea mai avansată cercetare, precum John Hopkins University, descriu şi ilustrează aceste pietre la ficat în literatura lor sau pe paginile lor de internet. Aceştia se referă la ele ca la „calculi biliari intrahepatici”.
Prin înţelegerea modului în care calculii biliari contribuie la apariţia şi agravarea a aproape oricărui tip de boală şi prin efectuarea unor paşi simpli pentru a-i îndepărta, veţi fi responsabil de refacerea propriei dvs. sănătăţi şi vitalităţi, permanent.
Ficatul are un control direct asupra creşterii şi funcţionării fiecărei celule din corp.
Orice tip de disfuncţionalitate, deficienţă sau o formă de creştere anormală a celulelor este datorată în mare parte activităţii slabe a ficatului. Chiar şi atunci când şi-a pierdut până la 60% din eficienţa proprie, extraordinara structură a ficatului şi ingeniozitatea încă pot să îi permită acestuia să funcţioneze „corespunzător”, cum este indicat de valorile normale ale sângelui. Oricât de înşelător ar fi acest aspect pentru pacient şi doctorul său, originea majorităţii bolilor poate fi uşor detectată la ficat.
Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat.
Prin decongestionarea canalelor ficatului şi ale vezicii biliare, cele 60 până la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea să „respire” mai mult oxigen, să primească o cantitate mare de substanţe nutritive, să elimine în mod eficient produsele reziduale metabolice şi să menţină legături de comunicare perfectă cu sistemul nervos, sistemul endocrin şi cu toate celelalte părţi ale corpului.
Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu uşurinţă confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav să efectueze o detoxifiere a ficatului.
Cartea lui Andreas Moritz a ajutat în mod real mii de pacienţi să-şi redobândească starea de sănătate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat. Beneficiile de sănătate sunt multiple pentru fiecare celulă a corpului, contribuind la dispariţia simptomelor multor afecţiuni ale sistemului digestiv, circulator, respirator, urinar, nervos, osos, reproductiv, etc.
Bucuraţi-vă de acest program cu beneficii majore pentru sănătatea dvs. pe termen lung.
33.72 RON
Editura: BeneficaNumar pagini: 256Format: 13x20cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2012ISBN: 6422545000620Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Scapa de pietre la ficat si fiere, ISBN: 6422545000620

Alte carti de la Benefica similare cu Scapa de pietre la ficat si fiere, ISBN: 6422545000620

Norocel
Laura Cristina Saracin
15.00 RON 
Oamenii mari si copilul din ei
Gabriela Ciucurovschi
25.00 RON 

Opinii si recenzii pentru: Scapa de pietre la ficat si fiere

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign