Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Sarutarile nedaruite

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
"Aceste pagini sunt pentru aceia care cauta in istoria spiritului alte sentimente, probabil ramase impietrite in urmele istoriei. Sunt pentru barbatii si femeile care cauta integrarea umanului si a spiritualului, a credintei si a afectivitatii: armonia dificila, dar posibila dintre masculin si feminin.


Sunt pentru aceia care iubesc poezia si libertatea inimii. Si carora nu le este frica de pasiune.”  (Ermes Ronchi)

 

Prietenia reprezinta o parte integranta a calatoriei prin viata a sfintilor Bernard, Francisc si Tereza, persoane in care umanitatea si sfintenia sunt strans ingemanate.
Protagonisti de marca ai istoriei crestinismului, cei trei sfinti ne ajuta sa luam urma unei alte povesti, mai putin oficiale, dar nu mai putin reale si importante: o istorie ce nu are loc pe coridoarele puterii, ci este alcatuita din intalniri, din suferinta, din emotie impartasita. Fara teama de pasiune.


Crestinismul ne arata astfel noi ipostaze si solutii pentru o relationare mai buna, deopotriva pentru barbati si femei, intr-o noua arhitectura a relatiilor umane. Alternativa nu este prietenia spirituala sau o reforma functionala ori un nou proiect eclezial, ci prietenia umana, plina de emotie si de viata. Si aceasta pentru ca dragostea si prietenia constituie o parte cruciala din "stiinta practica” de a trai, o spiritualitate ce nu presupune eliminarea, ci adaugarea umanului.

O bijuterie ideatica si stilistica, lucrarea "Sarutarile nedaruite” ne propune o reflectie asupra "sanatatii spirituale”, centrata pe faptul ca prietenia si dragostea protejeaza si conserva rezervele de viata sanatoasa si plina de bucurie.

Ermes Ronchi face parte din Ordinul Slujitorilor Sfintei Maria si conduce Centrul Cultural Corsia dei Servi din Milano. Profesor la Marianum, el este autorul mai multor texte, pe diverse teme, printre care "Dieci cammelli inginocchiati. Variazioni sulla preghiera” (Zece camile ingenuncheate. Variatiuni despre rugaciune, 2007) si "Le case di Maria. Polifonia dell'esistenza e degli affetti” (Casele Mariei. Polifonia existentei si a suferintei, 2007).

De asemenea, s-a ingrijit de aparitia volumelor "Divina seduzione. Storie di conversione: Paolo, Pacomio, Agostino, Ignazio” (Seductia divina. Povesti despre convertiri: Pavel, Pahomie, Augustin, Ignatiu, 2004) si "Lo straniero: nemico, ospite o profeta?” (Strainul: inamic, gazda sau un profet?, 2006).
20.00 RON
Editura: For YouNumar pagini: 112Format: 130x200 mmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786066391306Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Sarutarile nedaruite

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign