Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Silver Books Int S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare" din subsolul paginilor site-ului.

Politica de retur Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice ce au achizitionat produse de la TeHnoCenter Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Aceasta se poate face in maxim 10 zile de la receptionarea produselor , prin completarea FORMULARULUI DE RETUR cel tarziu in a 10-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului si transmis la adresa de e-mail office@depozitdecarte.ro. Formularele completate dupa 10 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Curier sau in showroomul propriu.  In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.In cazul in care produsul livrat a fost in oferta cu transport inclus se va opri aceasta suma conform costurilor de transport plus taxa de ramburs ( in cazul platilor in numerar ) . Rambursarea contravalorii se va face in maxim 30 zile lucratoare in contul transmis in formularul de retur . In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign