Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
0Dr. Masaru Emoto, autorul cartii best-seller Mesajele ascunse din apa, a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de gândurile, cuvintele si sentimentele noastre. Când apa este înghetata, cristalele formate releva gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apa contine 48 de fotografii exceptionale ale cristalelor de apa. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile si trairile pozitive si de a aduce în viata noastra pacea launtrica si starea fireasca de bine. 

„Pe baza cercetarilor mele, am ajuns sa cred ca apa oceanelor pastreaza amintirile tuturor fapturilor care traiesc în ea si ca ghetarii de pe Pamânt s-ar putea sa contina milioane de ani din istoria planetei. Apa circula în jurul globului, trece prin trupurile noastre si se raspândeste în întreaga lume. Daca am putea interpreta aceste informatii cuprinse în memoria apei, am putea întelege Cosmosul, minunile naturii si însasi viata. 
Întotdeauna am subliniat faptul ca energia înseamna vibratii, iar vibratiile înseamna viata. Cuvintele sunt vibratii. Prin urmare, cuvintele exprima viata. Cred ca stramosii nostri stiau ca totul începe prin vibratii si erau constienti ca vibratiile înseamna viata, lumina si sunet. 
Cred ca oamenii au creat cuvintele cu scopul de a deslusi aceste sunete si de a le împartasi cu ceilalti. Astfel, sunetele cuvintelor nu reprezinta nimic altceva decât un dar divin din partea naturii. Cristalele de apa ilustreaza acest dar divin sub înfatisarea lor minunata. 
Apa este un mediu care primeste si întelege chiar si cele mai subtile vibratii. Apa preia vibratiile în mod firesc. Chiar si atunci când aceste vibratii sunt reprezentate de diferite caractere sau litere ce alcatuiesc limbajul, apa ne dezvaluie energia continuta de aceste vibratii prin formele cristalelor. Apa încearca sa ne comunice ceva. Emotiile negative împiedica cristalizarea apei. Emotiile pozitive îi permit sa creeze forme hexagonale minunate. 
Apa constituie aproape 70 la suta din trupurile noastre si am o intuitie ca informatiile din apa joaca un rol foarte important în edificarea sanatatii noastre, precum si în formarea atitudinii noastre fata de lume si a atitudinii lumii fata de noi. 
Am primit multe solicitari din partea cititorilor pentru a face afise sau fotografii ale cristalelor de apa pe care le-am descoperit. Am ales sa realizez un oracol cu carti pe care sunt reproduse fotografii ale cristalelor de apa, astfel încât cititorii mei sa le poata folosi în viata lor, în scopuri practice. În acest pachet, sunt patruzeci si opt de carti, împartite în patru seturi de câte douasprezece, astfel: Carti pentru Vindecare, Carti de Întelepciune, Carti ale Puterii si Carti ale Pamântului.

Cum sa folositi cartile
Va voi împartasi unele sugestii pentru cartile cu cristale de apa si va încurajez sa va folositi creativitatea pentru a va însusi unele cai de utilizare, binevenite în viata dumneavoastra. Puteti folosi fie partea pe care este scris un cuvânt, fie partea pe care se afla imaginea unui cristal de apa.
 • Alegeti o carte care înseamna ceva pentru dumneavoastra. Ar putea fi ceva ce vreti sa dezvoltati în propria viata, sa întelegeti mai bine, sa va vindecati, sa dobânditi cinste, stima, onoruri.
 • Folositi o carte pentru meditatie focalizata – timp de o zi, o saptamâna, cât de mult timp doriti.
 • Puneti o carte sub paharul dumneavoastra cu apa, fie cu partea pe care este scris cuvântul, fie cu cea pe care se afla imaginea cristalului de apa.
 • Puneti un pahar cu apa peste imaginea cristalului de apa cu energia armonizata de pe cartea aleasa. 
  1. Amintiti-va un moment în care ati simtit emotia pozitiva legata de cuvântul tiparit pe carte. 
  2. Asezati mâinile în pozitia traditionala de rugaciune si spuneti: „Apa, te iubesc. Apa, îti multumesc. Apa, te respect.” (Sau puteti sa-i adresati orice cuvânt sau orice imagine a unui aspect fizic cu care doriti sa-l înlocuiti.) 
  3. Practicati un minut de meditatie. Meditatia, sau intrarea în starea de „nefiinta”, purifica si scurteaza unda vibrationala, permitând intentiei stabilite de dumneavoastra sa patrunda în ceea ce eu numesc câmpul cosmic. 
  4. Beti apa cu un sentiment de recunostinta.
 • Puneti cartile pe care sunt tiparite cuvintele Iubire si Recunostinta pe peretele baii, pentru a îmbunatati energiahado a apei (Hado este o energie subtila, care exista în toate lucrurile, o energie a vindecarii, a starii firesti de sanatate si a descoperirii adevaratelor potente ale sufletului. Explicatie reluata din Masaru EMOTO Viata secreta a apei, Brasov, Editura Adevar Divin, 2007, pagina 19). Puneti alte imagini cu cristale de apa în alte zone ale spatiului de locuit sau de munca pentru a potenta atmosfera.
 • În grup, concentrati-va asupra unui curs de apa sau asupra unei suprafete de apa aflate aproape sau departe de dumneavoastra, pe care doriti sa o influentati pozitiv. În grup, transmiteti apei dragoste si multumiri. Vizitati website-ul dedicat Proiectului meu „Dragoste si Multumiri adresate Apei”, care se desfasoara în fiecare an, în ziua de 25 Iulie.
 • Spuneti o Rugaciune adresata Apei. Puneti un pahar cu apa pe o masa din bucatarie, din sufragerie sau din alta camera. Spuneti apei cu delicatete: „Te iubesc” si „Multumesc”. În acelasi timp, vizualizati ca toata apa de pe Pamânt este interconectata. Puteti practica acest exercitiu cu copiii, cu familia si cu prietenii. Iubirea si multumirile vor fi transmise întregii cantitati de apa de pe Pamânt, prin apa din paharul aflat pe masa dumneavoastra. 

  Cartile pentru Vindecare
  1. Energia Hado a Glandelor Suprarenale (Alinare/Eliminare). „Ma inspiri”. 
  2. Energia Hado a Epifizei (Glanda Pineala) (Pasiune/Letargie). „Chei catre Inima Mea”. 
  3. Energia Hado a Creierului (Bunatate/Egoism). „Boemul”. 
  4. Energia Hado a Plamânului (Recunostinta/Nerecunostinta). „În întuneric”. 
  5. Energia Hado a Emisferei Cerebrale Drepte (Creativitate/Lipsa de imaginatie). „Imi amintesc”. 
  6. Energia Hado a Sistemului Nervos Autonom (Afectiune/Ura). „Gingasie”. 
  7. Energia Hado a Craniului (Pacea Mintii/Teama de a pierde cotrolul de sine). „Noapte si zi”. 
  8. Energia Hado a Timusului (Fericire/Nefericire). „Înca o data”. 
  9. Energia Hado a Pancreasului (Simpatie/Mila de sine). „Lumina stelelor”. 
  10. Energia Hado a Circulatiei Sângelui (Legatura Armonioasa/Stres în Relatiile Umane). „Înger”. 
  11. Apa de la Lourdes. (Iubire). Plina cu iubirea si cu energia înaltatoare a Fecioarei Maria, se spune ca aceasta apa ajuta la vindecarea emotiilor negative. (Fara piesa muzicala). 
  12. Energia Hado a Vindecarii (Alinare). Se spune ca acest cristal de apa contine informatii si energii care alina afectiunea. (Fara piesa muzicala). 

  Carti ale Puterii
  1. Prosperitate
  2. Speranta
  3. Iubire si multumiri
  4. Îti multumesc
  5. Rugaciune
  6. Spirit
  7. Onestitate
  8. Pace
  9. Eternitate
  10. Afectiune si Recunostinta
  11. Respect
  12. Încredere


  Carti de Întelepciune
  1. Fericire.
  2. Pacea mintii.
  3. Iubirea de sine.
  4. Emotie.
  5. Întelepciune.
  6. Adevar. 
  7. Veneratie.
  8. Armonie.
  9. Rezonanta.
  10. Iubire pentru Întreaga Omenire.
  11. Suflet.
  12. Întelepciune si Compasiune.

  Carti ale Pamântului
  1. Primavara.
  2. Vara.
  3. Toamna.
  4. Iarna.
  5. Soarele.
  6. Pamântul.
  7. Delfinul.
  8. Apa din izvorul Sambu-Ichi Yasui.
  9. Machu Picchu.
  10. Stonehenge.
  11. Padurile ecuatoriale.
  12. Reciful de coral.

  Masaru Emoto
 • 30.00 RON
  Editura: Adevar Divin Traducatori: Mihai PopescuNumar pagini: 24Format: 9x12,5Data aparitiei: 2007ISBN: 9789738759565 Colectii: Carti practiceLivrare in: 24 de ore lucratoare

  Opinii si recenzii pentru: Oracolul cristalelor de apa

  Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

  Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

  Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

  Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
  Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
  Acest produs nu dispune inca de un review.

  Carti pentru premiile Scolare

  NEWSLETTER

  Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
  © 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
  Plata cu cardul
  Webdesign