Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Omul universal Cele şapte vieţi ale lui John Maynard Keynes

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT

Omul universal face parte din Co-lecția de economie, un proiect al Editurii Publica susținut de Unicredit Bank.

În această biografie originală, Richard Davenport-Hines pornește în căutarea adevăratului Keynes, scriind despre „climatul“ din viața acestuia. 

În șapte schițe dinamice – Altruistul, Copilul uluitor, Demnitarul, Figura publică, Amantul, Connoisseurul și Reprezentantul oficial –, Keynes este zugrăvit ca exemplu suprem al academicianului și al omului de acțiune. Descoperim pasiunea unui om care se mișca la fel de ușor și cu la fel de multă încredere pe coridoarele puterii de la Whitehall și Washington, printre bancherii de pe Strada Threadneedle, printre cei din conducerea Cambridge și printre ceilalți membri ai Grupului Bloomsbury, cu care socializa. 

Poziționată în contextul zbuciumat al celor două războaie mondiale și al anilor dintre ele, această carte este un portret extrem de captivant al uneia dintre cele mai marcante personalități intelectuale ale secolului XX, a cărei influență profundă se simte și astăzi. 

Un portret extraordinar de viu al unui moment de răscruce din istoria noastră recentă și, în același timp, o comoară plină de anecdote. 

Dominic SandbrookSunday Times 

O carte captivantă, excepțional documentată. O lectură irezistibilă, teribil de polemică... Nicio altă carte despre trecutul britanic nu va pune într-o lumină mai puternică prezentul britanic. 

Boyd TonkinIndependent 

Omul universal este o carte despre persoana care a salvat Marea Britanie din două crize financiare, un om complet. O personalitate plăcută, plină de viață, un intelectual fin, un personaj controversat, un soț dedicat și, în același timp, un barbat cu multiple relații homosexuale, John Maynard Keynes este și astăzi, la aproape 70 de ani de la moartea sa, o figură importantă și influentă. Prin explorarea dorințelor și a experiențelor lui Keynes, care l-au făcut să gândească într-un mod revoluționar, Davenport-Hines dezvăluie baza estetică a keynesianismului și explică de ce ideile acestuia continuă să rezoneze atât de puternic și astăzi. 

UniCredit Bank

52.98 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 480Format: 14,5 x 20,5 cmTip coperta: BROSATData aparitiei: 2015ISBN: 9786067221626Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Omul universal Cele şapte vieţi ale lui John Maynard Keynes, ISBN: 9786067221626


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 12096 bytes) in /home/bacala/public_html/_res/wm.php on line 321