Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Ocolul Pamantului in 80 de zile

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

Editie ilustrata (ilustratii alb-negru)
   Ocolul pamantului in 80 de zile este un roman clasic de aventuri scris de Jules Verne. Povestea il are protagonist pe Phileas Fogg si a curajosului sau valet, Passepartout. Dand curs unei provocari, misteriosul gentleman englez pariaza jumatate din averea sa pentru o fapta nemaipomenita – ocolul pamantului in 80 de zile. Fogg si devotatul sau slujitor calatoresc cu elefanti, sanii cu vele sau vapoare cu aburi in aceasta lupta stransa cu timpul. Variate obstacole se ridica necontenit in calea lor, facand astfel din voiajul lor prilejul unor incursiuni extraordinare in locuri exotice – de la jungla indiana, localuri de opiu din China pana la taramurile americane strabatute de trenuri de mare viteza.

    Cea mai populara dintre fantasticele opere de aventuri ale lui Jules Verne, romanul a fost intampinat cu entuziasm de un public pasionat de ultimele progrese ale tehnologiei. Ghinioanele savuros de comice pe care le indura personajele, precum si suspansul care se propaga pana la ultimul rand al cartii fac ca acest roman sa strapunga secolele pentru a incanta noi generatii de cititori.

 Fragment:

"   XIX Unde Passepartout capata un viu interes pentru stapanul sau si ceea ce urmeaza 

    Orasul Hong Kong nu e decat o insula care, prin tratatul de la Nanking, dupa razboiul din 1842, a devenit posesiune a Angliei. In cativa ani, geniul colonizator al Marii Britanii intemeiase aici un oras important si crease un port - Victoria. Aceasta insula este situata la gura raului Canton si numai saizeci de mile o despart de cetatea portugheza Macao, cladita pe celalalt tarm. 
    Hong Kong trebuia neaparat sa invinga cetatea Macao intr-o lupta comerciala si acum cea mai mare parte a tranzitului chinezesc se facea prin orasul englezesc. Docuri, spitale, antrepozite, silozuri, catedrala gotica, sediul guvernatorului englez, strazi pavate, totul te determina sa crezi ca una dintre cetatile comerciale din Kent sau Surrey, strabatand sferoidul pamantesc, a rasarit in acest punct al Chinei. 
    Passepartout, cu mainile in buzunare, se duse inspre portul Victoria, privind barcile cu panze si lecticile, inca mult cautate in Cerescul Imperiu si toata acea gloata de chinezi, de japonezi si de europeni ce se imbulzeau pe strazi. Era o asemanare perfecta cu Bombay-ul, Calcutta sau Singapore, pe care vrednicul baiat le regasea in calea sa. Era parca o dara de orase englezesti de jur-imprejurul lumii.
    Passepartout ajunse in portul Victoria. Acolo, la varsarea raului Canton, era un furnicar de corabii de toate nationalitatile: engleze, franceze, americane, olandeze, bastimente de razboi si vase de comer, vapoare japoneze sau chineze, vase chinezesti cu panze, tancuri si alte soiuri de vase si chiar luntre ce alcatuiall atatea tarlale plutitoare pe intinsul apelor. 
    Plimbandu-se, Passepartout observa un anumit numar de indigeni imbracati in galben, foarte inaintati in varsta. Fiind la un barbier chinez, ca sa se rada„chinezeste", el afla de la acesta, care vorbea destul de bine limba engleza, ca mosnegii aveau toti cate 80 de an cel putin si ca la aceasta varsta aveau onoarea sa poarte galben, care este culoarea imperiala. Passepartout gasi acest lucru tare nostim, fara a sti anume pentru ce. "
9.50 RON
Editura: RegisNumar pagini: 287Format: 130x200 mmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2016ISBN: 9786068674353Livrare in: 24 de ore lucratoare

Fatal error: Uncaught exception 'DatabaseException' with message 'Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'bacala_mdb.p.vizualizari' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT' in /home/bacala/public_html/_res/mysql.php:110 Stack trace: #0 /home/bacala/public_html/template/rolcris/pages/produse.php(447): mysql->simple_select('select distinct...') #1 /home/bacala/public_html/template/rolcris/index.php(65): include_once('/home/bacala/pu...') #2 /home/bacala/public_html/index.php(58): include_once('/home/bacala/pu...') #3 {main} thrown in /home/bacala/public_html/_res/mysql.php on line 110