Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

NLP şi relaţiile de cuplu. Ediția a II-a revizuită

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
 • Problemele care ne sâcâie în interiorul relaţiilor noastre nu sunt deloc întâmplătoare. Ştim bine asta, deşi nu o recunoaştem deschis. Unele lucruri ne scapă. Iar şi iar. Aparent dificilă, schimbarea în bine nu este deloc imposibilă. Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) ne demonstrează că puterea de a construi relaţii armonioase se află în noi și ne pune la dispoziţie tehnicile prin care putem utiliza această putere. Nimic nu este întâmplător, deoarece, clipă de clipă, noi înşine creăm şi propria lume, şi relaţia cu celălalt.

  Prin NLP vom descoperi aşadar ce e prea mult, dar și ce îngreunează bunul mers al relației noastre. Vom şti când trebuie să ne implicăm şi să ne asumăm responsabilitatea, dar și când trebuie să-i lăsăm celuilalt mai multă libertate. O relație de cuplu este un dans pasional în care, pe baza metodelor NLP, putem ajunge la o coordonare perfectă cu partenerul nostru.

  „Relaţiile nu sunt niciodată statice. Toţi simt fluctuaţiile dintr-o relaţie, dar puţini dintre noi se opresc să analizeze de ce o relaţie se îmbunătăţeşte sau se înrăutăţeşte.“
  Gary Chapman, 
  autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii

  Robin Prior şi Joseph O’Connor oferă, într-un limbaj accesibil, modalități concrete de aplicare în viaţa de zi cu zi a tehnicilor NLP care permit o mai bună gestionare a vieţii de cuplu. Nu putem construi o relaţie fericită dacă nu înţelegem dinamica interacţiunilor pe care le avem cu partenerul nostru de viaţă. Metodele NLP prezentate în această carte ne ajută să ştim când, unde şi cum trebuie să intervenim pentru a da o formă armonioasă legăturilor cu celălalt. Aceste metode devin indispensabile în situaţiile delicate în care echilibrul relaţiei noastre este ameninţat.

  ROBIN PRIOR este consultant în management, consilier în domeniul afacerilor și un autor cu mulţi ani de experienţă în Programarea Neuro-Lingvistică (NLP). Oferă servicii de consiliere a personalului executiv, este deosebit de interesat de problema bunei dispoziţii și scrie scenarii pentru televiziune. Îi ajută pe ceilalţi și pe sine însuși să dobândească un echilibru între viaţa lor profesională și cea personală.

  JOSEPH O’CONNOR este consultant de vârf în domeniile gândirii sistemice, dezvoltării personale și în management și autor de succes. Este, de asemenea, consilier NLP.
  Joseph O’Connor susţine cursuri de NLP, gândire sistemică și leadership în Europa, Asia și America de Nord și de Sud. Printre firmele pe care le consiliază se numără: UNIDO, BA, BT, Hewlett-Packard și ICI.
  Bestsellerul său, Introducere în NLP (apărut la Curtea Veche Publishing în 2013), scris împreună cu John Seymour, este cunoscut ca fiind textul fundamental de introducere în Programarea Neuro-Lingvistică și a fost tradus în 14 limbi. Celelalte cărţi ale lui Joseph O’Connor au fost, de asemenea, publicate în mai multe limbi. Joseph trăiește la Londra, împreună cu soţia și cele două fiice ale sale.

  Robin Prior, reputat consultant în management și consilier în domeniul afacerilor, este specializat în chestiunea relațiilor interpersonale, iar renumele de expert l-a dobândit abordând în cărţile şi conferinţele sale, fireşte, relațiile de cuplu.

  Joseph O’Connor este autorul bestsellerului Introducing NLP (Introducere în NLP), scris împreună cu John Seymour, care este considerat textul fundamental al iniţierii în NLP, tradus în 14 limbi. Joseph O’Connor ține cursuri de NLP, gândire sistemică și conducere în Europa, Asia, America de Nord și America de Sud. Adică, fără Africa şi Antarctica, în toată lumea.


32.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 280Format: 130x200 mmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786065887077Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu NLP şi relaţiile de cuplu. Ediția a II-a revizuită, ISBN: 9786065887077

Alte carti de la Curtea Veche similare cu NLP şi relaţiile de cuplu. Ediția a II-a revizuită, ISBN: 9786065887077

Opinii si recenzii pentru: NLP şi relaţiile de cuplu. Ediția a II-a revizuită

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
 • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
 • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
 • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
 • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
 • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
 • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign