Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Matematica - elemente de geometrie pentru clasele I - IV

Matematica - elemente de geometrie pentru clasele I - IV

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

Matematica-elemente de geometrie pentru clasele 1 - 4

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programa şcolară actuală, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor din clasele I-IV, părinţilor care doresc să-şi ajute copiii, precum şi învăţătorilor.

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

Lucrarea are o densitate mare de probleme şi exerciţii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completă a capitolelor tratate, dându-se posibilitatea elevului, ca prin repetiţie şi evaluare să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.

În prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor, grupate pe clase, iar în cadrul clasei pe capitole, referindu-se printre altele la forme geometrice plane și spațiale.

În partea a doua a lucrării sunt date rezolvări ale exerciţiilor şi problemelor mai dificile și rezultate pentru alte probleme.

Fiecare capitol abordat se încheie cu câteva teste de evaluare, care ajută elevul să aprofundeze cunoştinţele însuşite, să-şi dezvolte imaginaţia, gândirea şi creativitatea, şi ajută învăţătorul să stabilească gradul de însuşire  de către elev a cunoştinţelor din acel capitol.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adresează şi elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utilă pentru cercurile de elevi.

9.00 RON
Editura: HyperionNumar pagini: 80Format: A5Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2014ISBN: 9786065890039Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Matematica - elemente de geometrie pentru clasele I - IV, ISBN: 9786065890039


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 12096 bytes) in /home/bacala/public_html/_res/wm.php on line 321