Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Manual de utilizare a creierului Vol I

Manual de utilizare a creierului Vol I

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
   Povestea „magiei"programării neurolingyistice a omului „NLP este o atitudine şi o metodologie care lasă în urmă . o serie întreagă de tehnici." Richard Bandler

Programarea neurolingvistica (NLP) este o disciplină relativ nouă, care datează de la mijlocul anilor '70. NLP are in spate un vast domeniu al cunoaşterii. NLP s-a născut din mai multe discipline intelectuale şi a fost conceptualizat de cei doi co-fondatori, Richard Bandler şi John Grinder. Totul a început pe vremea când Dr. Grinder era profesor de lingvistică la Universitatea California din Santa Cruz. Bandler a venit acolo ca student, pentru a studia matematica şi informatica. Dr. Grinder publicase deja mai multe cărţi în domeniul lingvisticii cunoscut ca gramatică transformaţională. Bandler a descoperit că avea o înzestrare „naturală" pentru a modela şi asculta tipare. A constatat că putea să identifice şi să copieze tipare din terapia Gestalt chiar şi la o expunere minimă. 

Mai târziu a ajuns să editeze câteva cărţi ale lui Fritz Perls referitoare la terapia Gestalt. Familiarizându-se cu activitatea lui Perls, Bandler a Început să îi studieze tehnicile. Descoperind că poate să modeleze procedeele terapeutice ale lui Perls, a început să aplice aceste tehnici clienţilor săi. 

Bucurându-se de rezultate clare şi imediate în urma acestei modelări, Richard a descoperit că poate să modeleze şi alţi terapeuţi. încurajat de Grinder, Bandler a avut ocazia să modeleze cel mai cunoscut terapeut de familie, Virginia Satir. Richard a identificat repede cele „şapte tipare" pe care le folosea Virginia. Pe măsură ce el şi John aplicau împreună aceste tipare, au descoperit că puteau să reproducă metodele terapeutice ale Virginiei Satir şi să obţină rezultate similare.

Ca programator, Richard ştia ca pentru a programa cea mai simplă „minte" din lume (un computer cu butoane pornit/oprit) trebuie să descompui comportamentul în elementele din care este alcătuit şi să furnizezi sistemului semnale clare, lipsite de ambiguitate. 
53.00 RON
Editura: VidiaNumar pagini: 447Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2013ISBN: 9789731930022Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Manual de utilizare a creierului Vol I, ISBN: 9789731930022

Alte carti de la Vidia similare cu Manual de utilizare a creierului Vol I, ISBN: 9789731930022

Chemtrails
Amitie Nenki
27.00 RON 
Paul M. Lisnek, dr.
32.00 RON 
Atractia succesului
Anca Ciobotaru
32.00 RON 

Opinii si recenzii pentru: Manual de utilizare a creierului Vol I

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign