Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala. Audiobook (CD MP3)

Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala. Audiobook (CD MP3)

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT

Mulți oameni au pierdut controlul asupra propriilor vieți. Printre permanentele distrageri, disciplina pentru urmărirea unor ambiții înalte a dispărut. O viață cu mai multă bucurie, putere și satisfacție îi așteaptă pe cei care și-o proiectează conștient. Oamenii nu se maturizează în ritmul în care ar putea să o facă. Ei așteaptă din partea societății acel impuls care să le dea curaj să descopere cine sunt ei cu adevărat, ce visuri au și cum pot lupta pentru ceea ce-și doresc.

„Energia emoțională a lumii este în moarte clinică. Bunăstarea a fost dată de-o parte, în favoarea bogăției. Succesul este favorizat în detrimentul bunului-simț.” Astfel, oamenii devin din ce în ce mai indiferenți față de viață și față de alți oameni.

Generație după generație eșuează să mențină standardul idealurilor și al virtuților umanității. Talentele și concentrarea colectivă nu sunt pe deplin investite în măiestria personală și în contribuțiile sociale, ci sunt irosite pevoyeurism și pe un senzațional mediocru.

Oamenii încă nu înțeleg că o viață vibrantă, autentică și cu scop, este dreptul tuturor. Chemarea oamenilor este aceea de a avea o viziune măreață asupra vieții și de a revendica vastitatea acestei viziuni.

Principala motivație a umanității este reprezentată de căutarea și trăirea Libertății Personale.

Libertatea Personală înseamnă libertatea față de restricțiile oprimării sociale și față de tragica auto-oprimare care este frica.

Fiecare individ ar trebui să aibă dreptul să meargă înainte prin viață fericit și împăcat, fără să-i fie frică, să fie rănit, închis sau constrâns de arbitrariul social.

60.00 RON
Editura: ACT si PolitonFormat: CDData aparitiei: 2013ISBN: 9786068739977Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala. Audiobook (CD MP3), ISBN: 9786068739977

Alte carti de la ACT si Politon similare cu Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala. Audiobook (CD MP3), ISBN: 9786068739977

Opinii si recenzii pentru: Manifest pentru motivatie. 9 declaratii pentru a-ti revendica puterea personala. Audiobook (CD MP3)

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign