Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice

Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Magnetoterapia este atât una dintre cele mai vechi forme de tratament medical, cât şi una dintre cele mai noi. Suntem abia la începuturile explorării acestei remarcabile modalităţi de vindecare, dar rezultatele sunt deja impresionante.
   Deşi pare incredibil că ceva atât de simplu ca un magnet ar putea alina în câteva minute, sau ore, o durere de cap, de gât sau o altă durere, totuşi, deseori, chiar aşa se întâmplă. Probabil că unii aţi încercat să folosiţi tratamentele cu magneţi în caz de boală, sau chiar şi dacă eraţi sănătoşi. Este posibil ca 4 din 5 dureri obişnuite şi diferite boli comune să fie vindecate prin magnetoterapie. Puţine metode ale medicinii convenţionale occidentale dau rezultate atât de bune!
   Magnetoterapia poate ajuta corpul să vindece gâtul înţepenit, migrenele, crampele premenstruale, durerile de spate şi aproximativ alte peste 30 de boli comune şi boli grave. Pentru a putea practica terapia de unul singur, acasă, trebuie să cunoşti câteva principii de bază, iar pentru stări mai grave trebuie să ştii cum să pui un diagnostic şi să faci un tratament magnetic complet al tuturor glandelor şi organelor (Vezi Capitolul 4).
   Deşi tratamentele magnetice par să facă minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune. Ele funcţionează mai mult ca impulsul de pornire al unei maşini. Dacă are combustibil (adică nutriţie corespunzătoare) şi un sistem bun de tracţiune (adică exerciţiu potrivit), maşina va porni şi va continua să meargă.
   Unul dintre modurile prin care forţele magnetice interacţionează cu corpul este prin alternarea orientării spinului unor protoni, particulele minuscule care alcătuiesc nucleul atomilor. Probabil că acesta este motivul pentru care magneţii sunt eficienţi într-o mai largă varietate de boli decât multe dintre chimicalele sau medicamentele care dau rezultate doar la nivel macromolecular, pentru a modifica sau a ataca bacterii sau viruşi specifici, sau pentru a modifica un dezechilibru chimic particular.
   Prin stimularea structurii biochimice a organismului, forţele magnetice ajută corpul să se vindece singur, pe cale naturală.
   Descoperiţi efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea stării de sănătate a întregii fiinţe.
   • Ce boli pot fi tratate cu magneţi?
   • Cum reuşesc magneţii să vindece?
   • Ce polaritate ar trebi să folosim şi pentru ce boală?
   • Care e modul corect de a folosi magneţii?
   • Cât timp ar trebui menţinuţi magneţii pe corp?
   • Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite?
   • Care este natura fundamentală a magnetismului?
19.00 RON
Editura: Alma SoftNumar pagini: 246Format: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2006ISBN: 9789738702226Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice, ISBN: 9789738702226

Alte carti de la Alma Soft similare cu Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice, ISBN: 9789738702226

Opinii si recenzii pentru: Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign