Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala

Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
 Lumea e rotundă este realizată în parteneriat cu Money Express şi susţinută de Asociaţia Brokerilor din România

 

Lumea e rotundă a primit în 2009 medalia de aur din partea Axiom Business Book Awards, fiind considerată cea mai bună carte despre afaceri internaţionale.

 
Lumea e rotundă este o carte esenţială pentru descifrarea unei lumi în care politica şi politicile economice se intersectează. Bestseller confirmat de New York Times şi Business Week, în doar un an de zile, Lumea e rotundă a ajuns la cel de-al şaptelea tiraj. Pătrundem, cu ajutorul lui Smick, în spatele culiselor, acolo unde se iau deciziile, fie că e vorba de Europa, de Statele Unite sau de Asia.

 

În lumea financiară, ne spune autorul acestei cărţi, nimic nu se întâmplă liniar. Regula e cea a răsturnărilor de situaţie: întoarceri şi cotituri neaşteptate, care adesea au nevoie de milioane de participanţi ai pieţei pentru a reconsidera adevărurile devenite datate.

 

„Lumea de astăzi nu are o doctrină financiară, şi nici măcar vreun set de acorduri informale, cu care să pună ordine într-o criză financiară. În schimb, suntem obligaţi să bâjbâim şi să avansăm milimetric, ca şi cum am încerca să facem o operaţie pe creier complicată cu o mână legată la spate şi cealaltă îmbrăcată într-o mănuşă de box care nu ni se potriveşte. Cartea mea pledează pentru o nouă ordine financiară, aducând şi sugestii pentru a supravieţui într-o lume «rotundă».”

 

David M. Smick

 

"Lumea e rotundă este o lectură esenţială pentru cei care doresc să înţeleagă funcţionarea, politica şi pericolele sistemului financiar global. David M. Smick a făcut apel la relaţiile şi experienţele avute cu mulţi dintre jucătorii-cheie din finanţele internaţionale pentru a produce o carte revelatoare şi uşor de citit, iar rezultatul e unul extraordinar."

 

Alan Greenspan, fost preşedinte al Rezervei Federale şi autor al bestsellerului Era turbulenţelor

 

"David M. Smick înţelege, ca nimeni altul, că pieţele financiare internaţionale depind de politică şi de pasiuni la fel de mult cum depind de politicile financiare. Ceea ce scrie despre unde ne-am aflat şi încotro ne îndreptăm merită atenţie. Iar felul în care scrie ne provoacă atenţia."

 

Lawrence H. Summers, fost secretar de stat al Trezoreriei SUA

 

"Lumea e rotundă. În cel mai bun caz, cu un satelit performant vedem, pe rând, câte o jumătate din ea. David Smick ne-o arată însă în întregul ei: de la Washington până la Beijing, dintr-un capăt în altul."

 

Peter B. Kenen, Princeton University

 

"Subtilitatea analizei lui David Smick din Lumea e rotundă se explică şi prin poziţia pe care o ocupă în domeniul financiar, o poziţie cu care puţini se pot lăuda."

 

George Soros, Soros Fund Management

 
55.00 RON
Editura: Publica Traducatori: Ciprian SiuleaNumar pagini: 336Format: 14.5 x 20.5 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2009ISBN: 9789731931234Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala, ISBN: 9789731931234

Opinii si recenzii pentru: Lumea e rotunda. Pericole ascunse pentru economia globala

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign