Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Lilith și demonii capitalului

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Lilith și demonii capitalului este o carte care disecă sistemul nostru economic și arată că este profund tulburat și bolnav. 

Mulți cred că economia funcționează după legile logicii și rațiunii. Dimpotrivă. Economia este mereu zguduită de noi crize, iar actorii ei – bancheri centrali, directori, politicieni – acționează adesea în baza unor iluzii, psihoze și tulburări de personalitate. 

Cine vrea să înțeleagă cu adevărat economia trebuie să o privească prin lentila terapeutică. Tomáš Sedláček și Oliver Tanzer pun economia noastră să se întindă pe canapea și ajung la concluzii suprinzătoare, dar și tulburătoare. 

De zeci de ani specialiștii încearcă să explice crizele economice moderne prin logică și matematică complexă. Dar defectele sistemului nostru economic nu au mai nimic de-a face cu cifrele și modelele. Economia noastră suferă de o serie întreagă de boli: infiltrarea principiului concurenței în viețile noastre provoacă cicluri economice maniacale și depresive, dependența maladivă de jocuri de noroc pe piețele financiare și strategiile cleptomane de câștig destabilizează societatea. Motivele trebuie scoase la iveală. 

Această carte conține un diagnostic al acestor tulburări și propuneri de tratament.  Tomáš Sedláček, autorul succesului de librărie Economia binelui și a răului, și Oliver Tanzer, senior editor la Die Furche, pun economia să se întindă pe canapea și descoperă lucruri alarmante. 

Lilith și demonii capitalului este o analiză a manifestărilor parapsihologice ale sistemului nostru economic, care explică „lucruri neobișnuite, într-o vreme neobișnuită” și care arată nivelul profund de tulburare la care a ajuns acesta. În locul unei abordări clasice, Tomáš Sedláček și Oliver Tanzer preferă să pună sub semnul întrebării sistemele și mecanismele economice, îndemnând către o schimbare sistemică a proceselor din societate, dar și a viziunii indivizilor, una fără cealaltă fiind de neînchipuit. 

Echipa Marfin Bank
49.00 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 384Format: 14,5 x 20,5 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786067222470Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Lilith și demonii capitalului

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign