Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubesti si a trai viața pe care o visezi; audiobook (CD MP3)

Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubesti si a trai viața pe care o visezi; audiobook (CD MP3)

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT

Lansarea

Lansarea. Formula secretă a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ți dezvolta afacerea pe care o iubești și a trăi viața pe care o visezi (Launch. An Internet Millionaire’s Secret Formula To Sell Almost Anything Online, Build A Business You Love, And Live The Life Of Your Dreams) - un titlu pe care ACT și Politon vi-l propune și ca audiobook, în limba română, în lectura actorului Răzvan Hîncu.

Acest audiobook vă va ajuta să vă clădiți afacerea – repede. Fie că aveți deja o afacere sau că doriți să începeți una, aceasta este o rețetă pentru a obține mai multă „tracțiune”. În cadrul cărții audio, autorul vă va oferi exemple din lumea reală.

Jeff Walker este unul dintre cei mai mari antreprenori și instructori de marketing din lume. Înainte de a începe să predea „Formula de lansare a unui produs”, aproape nimeni din lumea antreprenorilor online nu vorbea despre „lansări de produse”, iar ideea de „zi de un milion de dolari” părea aproape ridicolă. Autorul acestui audiobook a învățat mii de cursanți (care operează pe sute de nișe), iar aceștia au generat vânzări de mai mult de 500 de milioane de dolari (cifra fiind în creștere în fiecare zi).

53.00 RON
Editura: ACT si PolitonFormat: CDData aparitiei: 2016ISBN: 9786068637907Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubesti si a trai viața pe care o visezi; audiobook (CD MP3), ISBN: 9786068637907

Alte carti de la ACT si Politon similare cu Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubesti si a trai viața pe care o visezi; audiobook (CD MP3), ISBN: 9786068637907

Opinii si recenzii pentru: Lansarea. Formula secreta a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ti dezvolta afacerea pe care o iubesti si a trai viața pe care o visezi; audiobook (CD MP3)

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign