Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Kogaion şi octogon vol II

Kogaion şi octogon vol II

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Serviciul K – reînfiinţat de Milică şi desfiinţat de UE

Nu aţâţa focul cu sabia.
Pitagora

Trebuie spus că în 1998 a existat informaţia unor atentate executate de kurzi împotriva unor oameni de afaceri turci, lucru aflat ulterior de fa un bodiguard al unui om de afaceri turc, fost SPP-ist, transportul de valori organizat în pripă, cu destinaţia Constanţa, aparţinând Băncii Turco-Române.

Fenomenul terorist este întreţinut şi alimentat de spioni i psihologi, uneori atentatele ascunzând alte interese decât cele declarate şi pentru care sunt executate de grupurile teroriste, iar cât adevăr şi câtă diversiune a vizat transportul respectiv (bănuiala confirmându-mi-se un an mai târziu), sau chiar persoana mea, numai Dumnezeu ştie.

Adversarii pe care ulterior i-am scos din Bârlog (centrala de spionaj) sunt specialişti în diversiune, teroare, dezbinare, menţinând controlul acolo unde au agenţi infiltraţi.

În fapt, am jucat şi ca momeală, creând situaţii în care Serviciile secrete au cules date despre adversarii care identifică personalităţile incomode, împiedicându-le să acţioneze în favoarea României, prin diferite forme, ameninţare/intimidare, compromitere prin şantaj ori atte forme, şi chiar manipulare.

Serviciile secrete româneştii au cules date despre reţelele acestora, care sunt infiltrate inclusiyjhi politică.

Unele dintre acestea fac parte din fostul Serviciu K, subordonat Direcţiei Penitenciarelor, care a executat activităţi de Poliţie Politică, fiind reînfiinţat de Emil Constantinescu, cu denumirea de » 1 SIPA * şi desfiinţat la cererea U.E.

* N.E.D.: Prin 1997, cred, am fost avertizat că „acum sunt toţi din jurul tău, te au în vizor şi Serviciul Justiţiei“. Atunci, m-am mirat şi am râs, ce să aibă Justiţia cu mine? A zis Justiţie, probabil Penitenciare ar fi sunat rău...Atunci era un Serviciu necunoscut pentru mine şi probabil ignorat de presa centrală.

Acest Serviciu a fost implicat şi în pierderea cauzei mele, pe rol la CAB, la minută, iar o parte din reţelele acestuia au fost implicate ca râspândaci ai zvonurilor lansate în decembrie 1989, înspâimântând populaţia, dar au şi participat în teren, la diversiunea sângeroasă (prin manipulare).

Aceste reţele au acţionat, după 2003, cu aceeaşi metodă (lansarea de zvonuri), zăpăcind populaţia civilă, zvonuri care aveau în centrul atenţiei persoana mea (aceste date pot fi verificate în arhiva SRI). Scopurile au fost mai multe şi nu are rost să mă aplec asupra acestora.

Am constatat că o parte din aceste reţele sunt implicate în mafia politică, poziţia mea publică, făcută prin cărţi, ducând la acţiuni de intimidare, ameninţare, provocare pentru compromitere, acţionând organizat şi insistent, într-un război al nervilor de nedescris.

Acest Serviciu a fost creat de Poliţia Politică, pentru lichidarea oricărei tentative împotriva conducerii de partid şi de stat. A mai fost numit, plastic, Nea Radu.

Sunt specializaţi în inducerea în eroare prin crearea unor situaţii în care, dacă nu-ţi păstrezi calmul, poţi avea de-a face...

20.00 RON
Editura: ObiectivNumar pagini: 188Format: 130x200Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2014ISBN: 9786068263267Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Kogaion şi octogon vol II, ISBN: 9786068263267

Opinii si recenzii pentru: Kogaion şi octogon vol II

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign