Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Jurisprudenta in materia achizitiilor publice. Volumul V

Jurisprudenta in materia achizitiilor publice. Volumul V

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Lucrarea „Jurisprudenta in materia achizitiilor publice”, ajunsa la volumul V, expune rezumativ practica recenta a instantelor judecatoresti din Romania in domeniul achizitiilor publice, scotand in evidenta modul in care acestea interpreteaza si aplica dispozitiile cadrului legal specific. Culegerea, printre putinele de acest gen si singura care a reusit sa devina o aparitie constanta in ultimii sase ani, sintetizeaza peste 400 de hotarari, cu precadere cele pronuntate de curtile de apel competente sa solutioneze plangerile formulate impotriva deciziilor Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor. Sunt valorificate acele solutii de caz pe care autorul le-a identificat ca fiind cele mai utile si de interes pentru specialistii preocupati de intelegerea si depasirea vastei problematici a materiei achizitiilor publice, stiut fiind ca hotararile instantelor trebuie cunoscute nu numai pentru a fi puse in aplicare, ci si pentru a se evita viitoare litigii, iar atunci cand se intampla ca ele sa apara, hotararile anterioare pot reprezenta puncte de reper si stabilitate juridica, in sensul ca lucrul judecat la un anumit moment sa fie judecat la fel si in viitor. Elementul de noutate pe care il aduce volumul de fata il constituie referintele care insotesc majoritatea hotararilor rezumate, referinte prin intermediul carora cititorul are posibilitatea sa cunoasca punctual evolutia si orientarea divergenta sau convergenta a practicii judiciare. Cartea „Jurisprudenta in materia achizitiilor publice” se adreseaza unui spectru larg de cititori, juristi sau nejuristi, din cadrul autoritatilor contractante, operatorilor economici, institutiilor cu atributii de control etc., interesati de cunoasterea solutiilor instantelor in domeniul achizitiilor publice. Totodata, ea este utila si cursantilor programului de studii universitare de master „Achizitii publice, concesiuni, parteneriat public-privat”, organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Volumele anterioare din seria „Jurisprudenta in materia achizitiilor publice” au fost bine primite de catre public, dovada ca lucrari de acest gen sunt de trebuinta practicienilor si teoreticienilor in domeniul amintit, constituind o valoroasa sursa de informare si servind, cu precadere, interpretarii si aplicarii unitare a legii, atat la nivelul instantelor judecatoresti si al Consiliului, cat si al autoritatilor contractante si al operatorilor economici.
85.00 RON
Editura: HamangiuNumar pagini: 620Data aparitiei: 2015ISBN: 9786062703608Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Jurisprudenta in materia achizitiilor publice. Volumul V, ISBN: 9786062703608

Alte carti de la Hamangiu similare cu Jurisprudenta in materia achizitiilor publice. Volumul V, ISBN: 9786062703608

Opinii si recenzii pentru: Jurisprudenta in materia achizitiilor publice. Volumul V

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign