Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Istoria Romanilor. Atlas comentat

Istoria Romanilor. Atlas comentat

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Istoria Românilor. Atlas comentat reprezintă o nouă abordare metodologică, în care hărţile istorice sunt însoţite de comentarii, surse istorice şi teste de evaluare utile pentru pregatirea examenului de bacalaureat.
Structurarea atlasului pe nouă capitole, respectând programa de bacalaureat, constituie un ajutor pentru elevi şi cadrele didactice care predau istoria. Hărţile, însoţite de legende sugestive, sunt completate de sinteze, succinte şi accesibile. Rubrica ,,Ştiaţi că?" reprezintă o întregire a tabloului de informaţii istorice oferite tuturor celor interesaţi de o nouă perspectivă a interdisciplinarităţii Istorie-Geografie. La rândul său, rubrica ,,Aşa vă place Istoria?" oferă publicului specializat suficiente surse istorice din lucrările unor istorici de renume din ţară şi străinătate. Limbajul istoric este riguros ştiinţific, respectă normele didacticii specialităţii. Testele de evaluare, de la sfârşit de capitol, reprezintă un ajutor neprecupeţit pentru elevii din clasele terminale liceale în pregătirea conştientă a tematicii de examen.
Istoria Românilor. Atlas comentat se prezintă ca un material auxilliar de strictă actualitate, necesitate şi accesibilitate, o lucrare care evidenţiază calitatea, experienţa didactică şi performanţa profesională a autorilor, Niculae Cristea şi Nicolae Diţă, fapt care ne determină s-o recomandăm ca un util instrument de lucru, în care istoria şi geografia, în planul hărţilor, se îmbină cu supleţea textului istoric.
Profesor univ. dr. Ştefan PĂUN
Prorectorul Universităţii "Hyperion"
25.00 RON
Editura: Didactica si PedagogicaNumar pagini: 64Format: 21 X 29,5 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2014ISBN: 9789733036531Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Istoria Romanilor. Atlas comentat

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign