Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Isteria

Isteria

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
    Propriul lui corp îi impune o logică pe care o detestă. îşi înlocuieşte trupul mânat de biologia-i proprie cu unul imaginar, care simbolizează cât este de iritat de părţile devitalizate ale corpului său şi care arată, în acelaşi timp, cât de puţin îi pasă de chinul acestuia. Va rămâne indiferent la corpul său. Sexualitatea lui i se pare că-1 fragmentează şi, deşi îşi refulează Ideile sexuale, în mod paradoxal acestea devin parcă şi mai buternice, încercând mereu să revină în conştient. 
Adesea se va disocia de aceste reveniri, părând rece şi ascetic. Sau poate face opusul, devenind un soi de maestru de ceremonii al lumii sale interioare, expunându-şi ideile sexuale în propriul său teatru intern permanent. 
Intre aceste extreme, se pierde în lumea reveriilor sale, unde, printre alte posibilităţi, poate rămâne perpetuu inocent, trăind ca un copil în trup de adult. Işi poate transmite starea de spirit în moduri atât de bine meşteşugite, încât cei cu un temperament similar pot să se identifice cu suferinţa lui. Se poate trezi într-o comunitate de fiinţe asemănătoare, toate transmiţându-şi simptomele încoace şi încolo pe propriul lor Internet psihic. Acesta este istericul.
Orice eseu despre isterie este obligat să-i abordeze fai­moasele trăsături, Clnd ne gândim la isterie, ne gândim la oameni care sunt tulburaţi de cerinţele sexuale ale corpului lot şi de ideile sexuale refulate; care sunt indiferenţi la conversie; care se supraidentificâ cu celălalt; care se exprimă într-o ma­nieră teatrală; care mai degrabă îşi visează cu ochii deschişi existenţa, în loc să se implice în ea; şi care preferă iluzia ino­centei copilului în locul lumescului adultului. De asemenea, sunt foarte sensibili la sugestie, fiind influenţaţi cu uşurinţă de ceilalţi sau, dimpotrivă, pasând idei altor isterici, la rândul lor. Deşi una sau mai multe dintre trăsăturile de mai sus sunt comune şi altor tulburări caracteriale, doar isteria le îmbină pe toate într-o singură formă dinamică.

Una dintre sarcinile pe care mi le-am propus este să ofer o teorie care să împletească toate aceste trăsături sub forma isteriei.

Teoriile diverse ale isteriei au avut tendinţa să privilegieze anumite perspective în detrimentul altora, de parcă aceste teorii ar fi fost mici armate angajate într-un război unele contra altora. Dacă vii cu o contribuţie biologică la interpretarea iste­ricului privind propria-i suferinţa — cum ar fi faptul că acesta nu recunoaşte importanţa dimensiunii bio-logice a excitării sale sexuale — asta înseamnă că explicaţia este bazată pe biologie?  
49.00 RON
Editura: TreiNumar pagini: 350Format: 145 x 205Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2013ISBN: 9789737078179Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Trei similare cu Isteria , ISBN: 9789737078179

Opinii si recenzii pentru: Isteria

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign