Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Inovatorii Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, Inovatorii este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul și internetul, o istorie de referință a revoluției digitale și un ghid indispensabil al modului în care apare inovația. 

Care au fost calitățile care le-au permis anumitor inovatori și antreprenori să-și transforme ideile vizionare în realități explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reușit, iar alții au dat greș? 

În magistrala sa epopee, Isaacson începe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a făcut primii pași în programarea computerelor în anii 1840. Autorul explorează personalitățile fascinante care au creat revoluția digitală din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee și Larry Page.

Volumul de față este povestea modului în care au lucrat mințile lor și a ceea ce i-a făcut atât de inventivi. Este, de asemenea, o relatare a modului în care capacitatea lor de a colabora și de a stăpâni arta muncii în echipă i-a făcut să fie și mai creativi. 
Într-o eră care caută să cultive inovația, creativitatea și munca în echipă, Inovatorii arată cum se petrec ele. 

În 2011, revelatoarea biografie a lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, scrisă de Walter Isaacson a devenit un fenomen global și unul dintre cele mai impresionante bestselleruri de nonficțiune din istorie. Acum, Isaacson ne spune povestea oamenilor care au format personalități ca Jobs și au făcut posibilă era digitală. Dacă doriți să înțelegeți cum se desfășoară, în mod real, inovația și felul în care colaborarea conduce la creativitate, atunci veți fi captivați de Inovatorii.Argumentul traducătorului:
O temă de mare interes + un autor realmente pasionat de subiectul ales, exhaustiv documentat, abil în mânuirea cuvintelor și un maestru al construcției narative + o galerie de personaje reale cel puțin interesante (unele de-a dreptul fascinante) = un bestseller de prim rang, care nu poate fi și nu trebuie ratat. Inovatorii lui Walter Isaacson este o carte ce întrunește toate aceste atribute.

 


O istorie panoramică a revoluției tehnologice... O poveste exhaustivă, pasionantă... De-a lungul întregii sale relatări trepidante, Isaacson oferă portrete pline de viață – multe dintre ele bazate pe interviuri directe – [și] împletește cercetările prodigioase și anecdotele abil ticluite într-o narațiune plină de vigoare și captivantă despre vizionarii al căror zel și a căror imaginație continuă să ne transforme viața. 
Kirkus Reviews 


Studiul captivant al lui Isaacson arată că progresul tehnologic este un sport de echipă. 
Publishers Weekly 


Walter Isaacson a scris o carte captivantă despre geniu, în care explică modul în care munca în echipă poate duce la un produs creativ, de succes. Inovatorii este o istorie fascinantă a revoluției digitale în care se discută, printre altele, despre rolul important, dar deseori trecut cu vederea pe care l-au avut femeile încă de la început. Volumul oferă exemple valoroase despre cum se poate ajunge la rezultate fascinante doar în baza unei relații de colaborare. 
Sheryl Sandberg
72.25 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 576Format: 16,5 x 23,5 cmData aparitiei: 2015ISBN: 9786067220223Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Inovatorii Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari, ISBN: 9786067220223

Alte carti de la Publica similare cu Inovatorii Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari, ISBN: 9786067220223

Opinii si recenzii pentru: Inovatorii Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign