Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Ghidul Directivelor europene privind TVA

Ghidul Directivelor europene privind TVA

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
  Cu incepere de la 1 iulie 2013, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene percep TVA pornind de la „o baza uniforma de evaluare”. In toate aceste state, legislatiile nationale privind TVA se bazeaza pe legislatia UE, in special Directiva 2006/112/CE privind sistemul comun al TVA, de reforma a Primei si a celei de a Sasea Directive TVA, cu modificarile lor ulterioare. O directiva este obligatorie pentru fiecare stat membru, in ceea ce priveste rezultatul care trebuie atins, dar permite autoritatilor nationale sa aleaga forma si metodele de atingere a unui astfel de rezultat. Ca urmare a acestei libertati de alegere, legislatiile nationale privind TVA nu sunt identice. Insa, la analiza finala, legislatia UE este cea decisiva; contribuabilii pot identifica multe drepturi in cadrul acesteia.

Tocmai de aceea, la initiativa Profesorului Radu BUFAN, recunoscut specialist in fiscalitate, Editura Hamangiu ofera tuturor celor interesati de interpretarea si aplicarea legislatiei TVA versiunea in limba romana a celei mai importante carti in materia taxei pe valoarea adaugata, o adevarata biblie a TVA-ului european – Ghidul Directivelor europene privind TVA. Publicat anual de International Bureau of Fiscal Documentation Olanda (IBFD), acest set de doua volume usor de folosit, ofera o imagine de ansamblu asupra celor mai importante parti ale directivelor TVA din Europa.

Vol. I. Interpretarea si aplicarea directivelor TVA reprezinta un studiu sistematic al implicatiilor principiilor juridice asupra chestiunilor legate de impozitele indirecte si asupra regulilor privind TVA, in vigoare in Uniunea Europeana, precum si un comentariu al Jurisprudentei Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia impozitelor indirecte, in special TVA. Vol. II. Textele consolidate ale Directivelor TVA cuprinde textul consolidat al Directivei 2006/112/CE a Consiliului privind sistemul comun al TVA (Directiva TVA), cu modificarile sale ulterioare, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 282/2011 cu modificarile sale ulterioare. In limba romana volumul II va fi disponibil numai in format electronic si se ofera gratuit tuturor celor care achizitioneaza volumul I in format tiparit.

Editia in limba romana a Ghidului directivelor europene privind TVA este publicata sub egida CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania si in parteneriat cu International Fiscal Association Romania.
250.00 RON
Editura: HamangiuNumar pagini: 1500Format: 17x24cmTip coperta: CartonataData aparitiei: 31 August 2015ISBN: 9786062701376Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Ghidul Directivelor europene privind TVA, ISBN: 9786062701376

Alte carti de la Hamangiu similare cu Ghidul Directivelor europene privind TVA, ISBN: 9786062701376

Opinii si recenzii pentru: Ghidul Directivelor europene privind TVA

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign