Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Fuziunea si divizarea societatilor

Fuziunea si divizarea societatilor

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

Lucrarea Fuziunea si divizarea societatilor. Practica judiciara adnotata reprezinta prima aparitie editoriala ce contine o analiza a practicii judecatoresti in domeniul reorganizarii societatilor prin fuziune si divizare. Prezentarea in integralitate a hotararilor judecatoresti selectate si comentariile aferente permit realizarea unei radiografii relevante a jurisprudentei in domeniu, pe o tematica rar abordata pana in prezent, dar frecventa in practica.

Sunt evocate in acest sens aspecte legate de procedura (etapele fuziunii/divizarii, adunarea generala a asociatilor de aprobare a fuziunii/divizarii, data producerii efectelor fuziunii), documentele fuziunii/divizarii (hotararea adunarii generale a asociatilor, raportul de expertiza, proiectul de fuziune), efectele fuziunii/divizarii (care se manifesta pe mai multe planuri – de exemplu, asupra asociatilor, administratorilor, creditorilor, acestia avand la indemana opozitia la fuziune/divizare, precum si pe plan imobiliar), fuziunea simplificata, fuziunea transfrontaliera, divizarea asimetrica, oprindu-ne si la aspecte inedite ale acestui tip de reorganizare (de exemplu, societati in insolventa a caror fuziune este suspendata prin ordonanta presedintiala).

Notele autorului contin atat referiri la chestiunile de drept de interes din hotararile prezentate, cat si indicarea modificarilor legislative intervenite de la data pronuntarii hotararii pana in prezent, aceasta cu atat mai mult cu cat la data de 1 octombrie 2011 a intrat in vigoare noul Cod civil, la 15 februarie 2013 noul Cod de procedura civila, iar Legea nr. 31/1990 privind societatile a fost modificata de mai multe ori in ultimii ani, pentru a fi armonizata cu dispozitiile legislatiei europene. Toate aceste schimbari legislative au influentat si regimul juridic al fuziunii si divizarii si, implicit, practica in materie.

Cartea Fuziunea si divizarea societatilor. Practica judiciara adnotata se adreseaza in primul rand practicienilor dreptului (judecatori, avocati, consilieri juridici), dar si societatilor si oricaror profesionisti care doresc o mai buna cunoastere a practicii in domeniu pentru intelegerea celor doua forme de reorganizare a societatilor.
45.00 RON
Editura: HamangiuNumar pagini: 304Tip coperta: brosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786062703738Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Fuziunea si divizarea societatilor

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign