Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Solomon

Editura Solomon

Înființarea Editurii Solomon în primăvara anului 2014 pare inspirată din acest mesaj. Am simțit că doar alegând să facem lucrurile în felul nostru vom reuși să aducem diferența pe care ne-o dorim în domeniul editorial juridic. Punem în slujba acestui scop o experiență de peste 9 ani în redactarea de carte juridică, dar și pasiunea pentru cărți, împletită cu dorința de a promova produse de calitate și autori valoroși.

Așa cum spunea Hurmuz Aznavorian, un strălucit avocat din perioada interbelică, „a fi jurist înseamnă a fi profund uman”, iar „marii avocați se recrutează din rasa celor mai de seamă oameni. Ei trebuie să fie elitele generației lor”. Conștienți de rolul important pe care îl au în societate juriștii, indiferent de meseria pe care o practică, dorim să ne aducem contribuția la formarea profesională a acestora prin cărțile valoroase pe care ne propunem să le publicăm, astfel încât să devenim un partener de încredere în activitatea de zi cu zi a acestora.

Deși suntem la început de drum, lucrăm intens la structuri noi, cu care sperăm să vă surprindem, pe lângă formatele clasice de carte. Este, de fapt, una dintre ideile de la care a pornit această editură, și anume aceea de a oferi pieței juridice produse inovatoare, care să răspundă nevoilor acesteia, create tocmai în urma identificării nevoilor publicului și adaptate acestora.

Este foarte important pentru noi faptul că beneficiem de sprijinul, încrederea și suportul moral al unui număr impresionant de autori și colaboratori, oameni minunați, fără de ajutorul cărora această editură nu ar fi luat ființă. Gestul lor este apreciat enorm și le mulțumim fiecăruia în parte și pe această cale! Sperăm ca prin abordarea noastră – caracterizată prin profesionalism în redactare, promptitudine în comunicare, onestitate și transparență în colaborare – să obținem rezultate frumoase în acest domeniu și să fim apreciați ca un editor de încredere de către cei care aleg să ni se alăture pe acest drum.

Ordoneaza dupa:
Ordoneaza dupa:

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign