Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Niculescu

    Editura NICULESCU a fost înfiinţată în 1993 şi are un profil editorial axat pe dicţionare, limbi străine (ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru începători etc.), carte şcolară (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze etc.), hărţi, ghiduri de călătorie, beletristică, informatică, lucrări de informare, utilitare, cărţi pentru copii etc. Încă de la înfiinţare, Editura NICULESCU şi-a propus să încurajeze autorii români, selectaţi cu grijă din rândul unor personalităţi consacrate ale învăţământului, ştiinţei şi culturii naţionale: profesori universitari, cercetători ştiinţifici, scriitori. De asemenea, există şi numeroase lucrări realizate cu licenţe de la prestigioase edituri din străinătate, această tendinţă fiind în continuă creştere.

    În activitatea noastră editorială se înscrie şi participarea la programul de editare de manuale şcolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii NICULESCU atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Un argument mai mult decât convingător în acest sens îl reprezintă numărul mare de manuale distribuite în şcolile din toată ţara.

   Cartile editurii Niculescu disponibile in depozitul nostru de carte si pe libraria online DepozitDeCarte.ro.

 

Ordoneaza dupa:
Ordoneaza dupa:

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign