Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Litera

Editura Litera
Nu întâmplător acordăm o atenţie sporită imaginii noastre pe internet, recent relansate, într-o manieră mult mai dinamică, mai uşor de urmărit. Editura Litera a fost dintre primele edituri din ţară care au acordat o atenţie specială cărţii electronice. Librăria noastră virtuală a fost vizitată în ultimii ani de un număr tot mai mare de adepţi ai acestui tip de lectură.

Site-ul pe care navigaţi acum este deopotrivă un site care vorbeşte despre istoria noastră, despre tradiţia bunului gust şi a criteriilor editoriale tradiţionale, dar şi un site pentru viitor, destinat celor mai exigente gusturi în materie.

Grupul nostru editorial s-a dezvoltat constant în jurul unor colecţii de forţă. încă de la înfiinţare, în 1990, am acordat atenţia cuvenită literaturii clasice naţionale şi internaţionale. Am rămas fideli, în ciuda tuturor greutăţilor, rolului esenţial al cărţii, acela de instrucţie şi de informare. De asemenea, parteneriatele cu puternice case editoriale europene ne-au ajutat să fim mai buni, să ridicăm ştacheta exigenţelor editoriale pe piaţa românească. Nu am publicat doar titluri, ci am creat evenimente editoriale.

Mai mult decât o editură, Litera e un mod de a înţelege cartea. Ca o sinteză între tradiţie şi modernitate. Iar dumneavoastră, cititorii noştri, sunteţi partenerii de încredere în acest demers curajos.

Cartile editurii Litera disponibile in depozitul nostru de carte si pe libraria online DepozitDeCarte.ro.
Ordoneaza dupa:
Pagina 1 din 2:
Suge-o, Andrei!
Andrei Ciobanu
39.90 RON 
My Dilemma is you
Cristina Chiperi
39.90 RON 
Detoxifierea ficatului in 9 zile
19.17 RON 
Cum sa mergi
Thich Nhat Hanh
24.90 RON 
Top 10. BRUXELLES
Dorling Kindersley
38.44 RON 
Top 10. ATENA
Dorling Kindersley
28.80 RON 
Sucuri din legume
Joanna Farrow
19.17 RON 
Ordoneaza dupa:
Pagina 1 din 2:

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign