Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Didactica si Pedagogica

Editura Didactica si pedagogica
Editura Didactică şi Pedagogică, la 60 de ani Editura Didactică şi Pedagogică aniversează 60 de ani de existenţă neîntreruptă în domeniul educaţional, de la înfiinţarea sa în anul 1951. De-a lungul timpului, cărţile, planşele, hărţile şi atlasele apărute la EDP s-au impus prin înalte standarde ştiinţifice şi prezentare grafică deosebită. Profilul nostru principal este editarea manualelor şcolare, a auxiliarelor şi materialelor didactice, dar şi publicarea de carte tehnico-ştiinţifică, beletristică, literatură pentru copii. Pe piaţa manualelor şcolare, editura noastră se situează pe primele locuri în topul preferinţelor personalului didactic şi al elevilor, deţinând un portofoliu de aproape de 300 de titluri , destinate învăţământului preuniversitar. Începând din anul 2000, EDP deţine acreditare din partea CNCSIS, publicând numeroase lucrări destinate învăţământului superior. De un real succes pe piaţa d Cartile editurii Didactica si Pedagogica disponibile in depozitul e carte se bucură colecţiile: MUZICA VIVA, Idei Pedagogice Contemporane, Istoria gândirii pedagogice, Didactica, Primul meu atlas, Dicţionarele EDP. EDP participă la toate manifestările expoziţionale naţionale (Gaudeamus, Bookfest) şi cele locale cu o ofertă bogată şi atractivă concretizată în volumul semnificativ al vânzărilor. Editura noastră este receptivă la orice iniţiativă editorială, cu precădere în domeniul ştiinţelor, al literaturii pentru copii şi tineret şi al auxiliarelor destinate învăţământului preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.
Cartile editurii Didactica si pedagogica disponibile in depozitul nostru de carte si pe libraria online DepozitDeCarte.ro.
Ordoneaza dupa:
Ordoneaza dupa:

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign