Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Art

Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. La adăpost de tentaţiile comercialului cu orice preţ, ART continuă să acorde o atenţie aproape obsesivă selecţiei de titluri şi autori, respectând şi luând prin surprindere gusturile unui public exigent, însă dispus să încerce pe propria piele noi provocări. 

Dincolo de colecţiile care sunt deja marcă înregistrată pentru ART - Cărţi cardinale (pentru o mai bună orientare în hăţişurile teoretice), Demonul teoriei (pentru amatorii de gimnastică cerebrală), Dulapul îndrăgostit (în care încap istorii neobişnuite şi experimente pentru hedoniştii lecturii), ne-am adaptat în permanenţă unui cititor imaginar aflat mereu în căutarea marilos descoperiri. Biblioteca ideală, una dintre cele mai noi colecţii ART, concepută în descendenţa bibliotecii totale despre care povestea Borges, şi Prima dată, o serie de antologii-experiment avându-i ca invitaţi pe unii dintre cei mai vizibili scriitori, artişti, traducători şi jurnalişti români ai momentului, sunt doar două dintre cele mai noi proiecte editoriale.

Le-am colorat cititorilor zilele cu poveşti despre fauna urbană, prin Atlasul de mitocănie urbană, însă le-am adus şi seria de autor J.M.G. Le Clezio, Nobelizatul pentru 2008. Le-am făcut cunoştinţă cu expansivul Daniel Arasse, dar şi cu greii filosofiei. În timp ce adulţii sunt absorbiţi între două pagini, copiii au de ales dintre numeroasele titluri pe care ART le-a pregătit pentru ei.

Şi cum ochiul este cel mai dur critic, l-am îmblânzit cu mare atenţie pentru grafică, tipar şi celelalte chestiuni lumeşti din viaţa unei cărţi.

Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.

 Cartile editurii Art disponibile in depozitul nostru de carte si pe libraria online DepozitDeCarte.ro.

Ordoneaza dupa:
Pagina 1 din 10:
Margaret Atwood
44.00 RON 
Jeff Zentner
33.30 RON 
36.60 RON 
Margaret Atwood
33.00 RON 
Marin Sorescu
37.00 RON 
William Faulkner
33.00 RON 
Richard McGuire
43.30 RON 
Han Kang
34.40 RON 
Jáchym Topol
25.00 RON 
Rachel Hartman
33.00 RON 
Vera Brosgol
34.30 RON 
38.80 RON 
Ordoneaza dupa:
Pagina 1 din 10:

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign