Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
E2

E2

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Titlul, E2, este o parafrază a celebrei ecuaţii a lui Einstein, însă cartea nu este un text despre fizică, ci un text de metafizică aplicată într-un mod amuzant. Mai precis, cartea descrie nouă experimente, pe care să le faceţi singuri – fără niciun cost – şi care vă vor deschide minţile şi vă vor bucura sufletele.
Autoarea, Pam Grout, a găsit ecuaţia perfectă de realizare a cărţii – doze bine echilibrate de umor, ironie de sine, prezentări de momente inedite şi mai puţin ştiute din viaţa ei şi din viaţa unor celebrităţi – toate ilustrând ideea că gândurile noastre sunt cele care ne creează realitatea, prin urmare, de noi depinde dacă viaţa noastră este frumoasă sau tristă.
Dacă nu v-am convins până acum, vă mai spun doar atât: autoarea este jurnalistă de călătorii, iar blogul ei de călătorii se numeşte… www.georgeclooneyslepthere.com  Amuzant, nu? Ei bine, întreaga carte este astfel.
Este o lectură fascinantă, amuzantă, uşoară şi un cadou frumos pe care să îl faceţi celor dragi. Se vor amuza când vor citi şi când vă vor povesti experimentele.
Vă lansăm provocarea pe care a lansat-o şi autoarea: după ce faceţi experimentele, care sunt uşoare, amuzante şi din care veţi învăţa multe, aştept să vă scrieţi impresiile pe site, în rubrica de recenzii aferentă acestei cărţi.
Despre autoare:
Pam Grout este este autoarea a 16 cărţi, trei piese de teatru, un serial de televiziune şi două aplicaţii pentru iPhone. Scrie pentru People magazine, CNNgo.com, The Huffington Post şi pe blog-ul ei de călătorii,www.georgeclooneyslepthere.com. Aflaţi mai multe despre Pam şi despre perspectiva ei neconvenţională asupra vieţii, pe noul ei website: www.pamgrout.com
***
Fragment din carte:
PREFAŢĂ
Cu două luni înainte să împlinesc 35 de ani, iubitul meu, cu care eram împreună de mult timp, m-a părăsit pentru o studentă la drept, de vreo douăzeci şi ceva de ani, de origine africană. Reţineţi faptul că asta se întâmpla cam pe vremea în care apăruse articolul despre femeile singure şi asteroizi – cel care dezvăluia publicului că femeile de peste 30 de ani au cam aceleaşi şanse să păşească spre altar, câte au să fie lovite în plin de un asteroid.
După mai multe zile de zăcut în pat şi de holbat la ventilatorul din tavan, am ajuns la concluzia că îmi mai rămăseseră două opţiuni. Fie îmi tăiam venele în baie…, fie mă înscriam la un program de studiu şi de lucru de o lună, la Esalen, Mecca dezvoltării personale din Ben Sur, California. Ştiind cât de tare îi displăcea mizeria colegei mele de cameră de la vremea respectivă, am optat pentru Esalen.
În cea de-a doua noapte acolo, am întâlnit un fost surfer arătos, pe nume Stan, care m-a convins să petrec seara ascultând valurile care se izbeau de stânci. În cele din urmă am adormit într-una dintre camerele de masaj, îmbrăţişaţi pentru a ne ţine reciproc de cald. Nu că asta ar fi funcţionat. Vântul de aprilie dinspre Pacific poate fi feroce şi chiar şi încălzindu-ne unul pe altul, aproape că am murit de frig. Dacă stau şi mă gândesc, asta ar fi rezolvat curat dilema suicidului.
Dacă Stan n-ar fi fost atât de drăguţ, iar eu n-aş fi fost atât de disperată să-l uit pe ticălosul care mă abandonase ca pe o pungă goală de chipsuri, probabil că mi-aş fi cerut scuze şi m-aş fi retras frumos în sacul meu de dormit, bine izolat. Dar am rămas până în dimineaţa următoare, când lumina zorilor a scos la iveală un radiator, care se aflase întreaga noapte lângă salteaua pe care noi stătuserăm îmbrăţişaţi. Un radiator pe care l-am fi putut porni şi care ne-ar fi putut încălzi!
Într-un cuvânt, despre asta e vorba în cartea de faţă. Există un radiator cosmic – sau, mai degrabă, o forţă energetică invizibilă – care se află constant la dispoziţia noastră, iar noi nici măcar nu ne obosim să-l pornim. Mulţi dintre noi uităm cu totul de existenţa acestui „radiator cosmic”. Considerăm că viaţa este o mizerie la voia întâmplării. C’est la vie.
Aceia dintre noi care chiar ştiu de radiatorul cosmic (cu alte cuvinte, câmpul energetic care ne conferă capacitatea de a ne modela şi de a ne organiza viaţa) nu înţeleg felul în care funcţionează. Am auzit zvonuri, cum că rugăciunile l-ar porni, iar faptele bune l-ar menţine în funcţiune. Dar nimeni nu pare să ştie cu certitudine. Un guru ne spune să facem incantaţii. Un altul ne sugerează să medităm. Cel de anul trecut tot repeta să ne curăţăm gândurile şi să ne creştem vibraţia. Aşadar, care este calea? Este oare forţa energetică chiar atât de vagă şi de misterioasă? Şi de ce funcţionează numai uneori? În cel mai bun caz, este schimbătoare şi nestatornică – fără îndoială, ceva pe care nu te poţi baza.
Sau nu?
Ceea ce aş vrea eu să sugerez este că acest câmp de energie invizibilă este 100% fiabil. Funcţionează de fiecare dată, ca un principiu matematic sau ca o lege a fizicii. Doi plus doi fac întotdeauna patru. Mingile care alunecă de pe acoperiş cad întotdeauna. Fiecare gând al tău influenţează întotdeauna realitatea fizică.
***
E2 poate fi descrisă cel mai bine ca un manual de laborator, cu experimente simple care demonstrează că realitatea este maleabilă, conştiinţa are un atu în faţa materiei şi că tu îţi modelezi viaţa, cu ajutorul minţii. Da, ai citit bine. Am spus demonstrează.
Cele 9 experimente, care pot fi făcute absolut fără niciun cost şi în foarte puţin timp, demonstrează că principiile spirituale sunt la fel de vrednice de crezare ca şi gravitaţia, la fel de coerente ca şi legile mişcării ale lui Newton.
În loc să îţi ceară să le crezi orbeşte, E2te invită să demonstrezi următoarele principii:
Există o forţă energetică invizibilă – sau un Câmp de posibilităţi infinite.
Ai influenţă asupra Câmpului şi preiei din el, în funcţie de credinţele şi aşteptările tale.
Conexiunea ta la Câmp îţi asigură călăuzire exactă şi nelimitată.
Universul este infinit, abundent şi ciudat de binevoitor.
***
„Pur şi simplu, ador această carte. Pam a combinat un stil de scriere, la fel de amuzant precum cel al lui Ellen DeGeneres, cu o înţelepciune la fel profundă precum cea a lui Deepak Chopra”.
Jack Canfield, coautorul seriei Supă de pui pentru suflet®, bestseller New York Times, şi coautorul cărţii Tehnica de vindecare prin tapping pentru atingerea succesului suprem
***
„Această carte este un ghid revigorant de misticism practic. Îmi place, pentru că nu îmi cere să renunţ la raţiune. În schimb, pot mulţumi partea sceptică din mine, încercând aceste experimente simple şi analizând, eu însumi, rezultatele. Şi şiţi ce? Chiar funcţionează!”
Dr. Dave Smiley, creator al filmului Greutatea interioară®,un film despre spiritualitate, minte şi transformare fizică
25.00 RON
Editura: For YouNumar pagini: 201Format: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786066390873Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: E2

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign