Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Dreptul la tacere si la neautoincriminare

Dreptul la tacere si la neautoincriminare

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Prezenta monografie, care inglobeaza munca de aproximativ un an și jumatate desfașurata in cadrul unui proiect de cercetare postdoctorala la Facultatea de Drept din cadrul din Universitații de Vest din Timișoara, a fost gandita ab initio intr-o viziune preponderent practica, firul argumentativ fiind construit in jurul deciziilor fundamentale pronunțate in aceasta materie de instanțe prestigioase de la nivel european și internațional, perspectiva de drept comparat fiind singura care poate reliefa in mod autentic profunzimea instituției cercetate, dar și lacunele, viciile și punctele forte ale reglementarii naționale propuse de noul Cod de procedura penala.

Prioritar, reperele de drept comparat au vizat atat jurisprudența Curții Supreme americane, cat și a Curții Europene a Drepturilor Omului, nefiind neglijate reglementarile principalelor state cu tradiție juridica in recunoașterea dreptului la tacere și la neautoincriminare, dandu-se posibilitatea cititorului nu doar de a lua cunoștința de acestea, dar și de a urmari, comparativ, realitațile actuale din sisteme procesual penale cu filosofii substanțial diferite. De asemenea, sunt aduse in atenția cititorului și principalele surse bibliografice internaționale in aceasta materie, fiind puse in discuție opiniile controversate exprimate asupra unora dintre problemele generate in procesul de corecta interpretare și aplicare a dreptului la tacere și la neautoincriminare.

Fața de vastitatea temei, prezenta lucrare poate constitui un semnificativ pas inainte in cercetarea acestei instituții juridice in doctrina noastra post-decembrista, prea puțin preocupata de analiza de detaliu a acestei instituții de prim rang in contemporaneitatea procedurii penale.
52.00 RON
Editura: Universul JuridicNumar pagini: 442Format: 14.5 X 20.5 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: Octombrie 2015ISBN: 9786066736930Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Universul Juridic similare cu Dreptul la tacere si la neautoincriminare, ISBN: 9786066736930

Opinii si recenzii pentru: Dreptul la tacere si la neautoincriminare

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign