Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Lucrarea Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale abordeaza obligațiile contractuale din perspectiva dispozițiilor noului Cod civil roman, avand ca pilon central, in mod cat se poate de firesc, contractul, ca principal izvor de obligații ce deriva din acte juridice. Aspectele inedite surprinse in noua reglementare, unele dintre acestea de absoluta noutate, sunt reliefate intr-un mod original de catre autor, in mod sistematic și ușor accesibil, pe parcursul intregii lucrari. 

Sunt avute in vedere, in principal, soluțiile oferite de literatura juridica și jurisprudența provinciei canadiene Québec, o astfel de strategie de abordare fiind eficienta și oportuna, in viziunea autorului, in condițiile in care textele de lege din cele doua coduri (Codul civil roman și Codul civil Québec) sunt similare și, in anumite situații, chiar identice; or, cei 17 ani de existența ai legii canadiene sunt in masura sa lamureasca anumite aspecte controversate. De asemenea, sunt subliniate aspectele de esența din regulile de codificare a dreptului privat european, in principal cele cuprinse in PECL și DCFR și, nu in ultimul rand, din izvoarele secundare ale Codului nostru civil, respectiv Codul civil italian și Codul civil francez. Din acest punct de vedere, cursul Teoria generala a obligațiilor contractuale reprezinta și o importanta lucrare de drept comparat. 

Abordarea puncteaza, de asemenea, o privire comparativa a textului actualului Cod civil, evidențiindu-se, in mod consecvent, asemanarile, dar, mai cu seama, deosebirile fața de Codul civil anterior. 

Lucrarea Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale se adreseaza, in principal, studenților și masteranzilor facultaților de drept, dar, in aceeași masura, este utila și practicienilor, propunand soluții la probleme juridice care nu se bucura inca de o orientare invariabila in dreptul privat intern.
45.00 RON
Editura: Universul JuridicNumar pagini: 396Format: AcademicTip coperta: BrosataData aparitiei: Iunie 2016ISBN: 9786066738286Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale, ISBN: 9786066738286

Alte carti de la Universul Juridic similare cu Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale, ISBN: 9786066738286

Opinii si recenzii pentru: Drept civil. Teoria generala a obligatiilor contractuale

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign