Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Discriminarea in relatiile de munca

Discriminarea in relatiile de munca

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Discriminarea in relatiile de munca  reprezinta o expunere completa a principiului nediscriminarii si al egalitatii de tratament, prin valorificarea legislatiei nationale, internationale si a Uniunii Europene, precum si a opiniilor doctrinare si jurisprudentiale formulate in materie.

Autoarea a reusit sa realizeze o riguroasa delimitare conceptuala si normativa intre notiuni precum discriminarea directa si indirecta, hartuirea sexuala si hartuirea morala la locul de munca – nereglementata expres in dreptul roman –, discriminarea multipla, victimizarea, dispozitia de a discrimina, instigarea la discriminare si discriminarea pozitiva. In relatiile de munca si de securitate sociala, principiul nediscriminarii ia la randul sau forma egalitatii de remunerare, egalitatii de tratament sau interzicerii discriminarii pe baza a diferite criterii arbitrare.

Structurata in sase capitole, Discriminarea in relatiile de munca analizeaza, in detaliu, conceptul de discriminare, evolutia acestuia, criteriile de discriminare, opiniile doctrinare si jurisprudentiale exprimate in legatura cu principiul nediscriminarii, regimul juridic sanctionator al faptelor de discriminare, precum si compensatiile banesti pe care le poate obtine victima faptei de discriminare. Intreaga prezentare este insotita de sinteze de jurisprudenta interna si europeana.

Discriminarea in relatiile de munca se adreseaza in primul rand practicienilor in drept si studentilor doritori sa aprofundeze acest segment al dreptului muncii, dar si, nu mai putin, oricarui angajat interesat in cursul raporturilor sale de munca sa cunoasca mijloacele de a-si apara unul dintre drepturile fundamentale. In acest sens, lucrarea contine si o anexa cu modele de cereri ce pot fi adresate Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si autoritatilor judecatoresti. 
40.00 RON
Editura: HamangiuNumar pagini: 314Format: 13.5 x 20.5 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786062701239Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Discriminarea in relatiile de munca, ISBN: 9786062701239

Alte carti de la Hamangiu similare cu Discriminarea in relatiile de munca, ISBN: 9786062701239

Opinii si recenzii pentru: Discriminarea in relatiile de munca

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign