Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Cum sa construiti o viata de succes

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Scrisa din perspectiva unui participant la un seminar organizat de Richard Bandler, cartea ofera, intr_un limbaj accesibil, modalitati practice de aplicare in viata cotidiana, personala, familiala si profesionala a unor tehnici ale programarii neurolingvistice (NLP). Fara teorii, fara explicatii sau demonstratii care nu se mai termina, fara termeni com-plicati si greu de inteles, cartea este un ghid in lumea metodelor NLP. Dupa mai bine de patruzeci de ani de activitate, Richard Bandler prezinta esenta descoperirilor din acest domeniu si modul in care toate aceste invataminte pot fi puse in practica de oricine doreste sa aiba succes in orice domeniu al existentei sale.

Fobii, depresii, obiceiuri daunatoare, tulburari psihosomatice, dificultati de invatare, oricare ar fi problemele cu care va confruntati, tehnicile NLP va vor arata cum sa treceti peste ele. Folosind aceste tehnici, veti deveni mai puternici, mai fericiti, va veti atinge scopurile si veti obtine succesul mult visat.

Multi cred ca e greu sa-ti schimbi tiparele mintale si sa-ti dezvolti abilitati noi. Ei bine, programarea neurolingvistica iti arata ca nu e chiar asa. Ai in tine puterea de a fi orice iti doresti – managerul de succes, iubitul ideal, angajatul eficient –, dar si puterea de a te complacea sa fii ceea ce nu-ti doresti – sotul nesuferit, amanta nefericita sau omul de afaceri falimentar. Adevaratul tau potential asteapta sa fie dezvaluit si sa iti transforme viata. Tehnicile NLP te invata limbajul succesului prin aplicarea catorva metode simple. Esenta lor? Culegi ceea ce ai semanat! Tu ce ai sadit in mintea ta?

"Sistemul NLP a fost construit pentru a le oferi oamenilor mai mult control asupra propriilor minti. Trebuie sa va dati seama ca puteti crea orice stare doriti, oricand doriti. Puteti sa invatati ca fiecare parte a istoriei personale poate fi abordata in moduri diferite… Deoarece, de fapt, nu istoria voastra personala va face ceea ce sunteti, ci reactia la aceasta."
Richard Bandler

"Inteleg programarea neurolingvistica ca pe o perspectiva interesanta asupra modului in care functioneaza mintile oamenilor. Scopul principal al tehnicilor NLP este acela ca orice persoana sa isi poata construi un viitor minunat. Iar speranta oferita astfel este un instrument eficient pentru a obtine o schimbare de lunga durata."
robert bogue, Thorprojects.com

"Richard Bandler este un Leonardo al timpurilor noastre. Este un geniu in viata."
the guardian weekend

Dr. Richard Bandler este cofondatorul Programarii neurolingvistice si creatorul conceptelor Design Human Engineering™ si al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist si compozitor, el a creat o serie de carti, videoclipuri si inregistrari audio care au schimbat pentru totdeauna terapia si educatia.
Este autorul a numeroase carti, incluzand Life You Want, Make Your Life Great si Using Your Brain for a Change, precum si coautor la Persuasion Engineering™, Choose Freedom, The Secrets to Being Happy si Conversations with Richard Bandler.

Pentru mai multe informatii privind seminarele lui Richard Bandler, accesati www.richardbandler.com.
Alessio Roberti este directorul diviziei de instruire a Society of NLP, cea mai mare organizatie de programare neurolingvistica din lume. A studiat la Harvard Business School si Oxford Business School. Este Master Trainer licentiat in NLP si a instruit pana acum peste 60.000 de presedinti, directori executivi, directori generali si proprietari ai celor mai importante companii din toata lumea.

Este coautor, impreuna cu dr. Bandler si Owen Fitzpatrick, al cartii Choose Freedom: Why Some People Live Hapily and Others Don't, care a fost tradusa in mai multe limbi. 

Owen Fitzpatrick este trainer si psiholog de renume international. Este coautorul cartii Conversations with Richard Bandler si Choose Freedom si autorul cartii Not Enough Hours: The Secret to Making Every Second Count.

Owen a studiat negocierea strategica la Harvard Business School si este psihoterapeut si hipnoterapeut calificat. Este cofondatorul Irish Institute of NLP. Owen a reusit performanta de a fi cel mai tanar Master Trainer licentiat in NLP din lume, la varsta de numai 23 de ani.
22.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 144Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786065889392Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Curtea Veche similare cu Cum sa construiti o viata de succes , ISBN: 9786065889392

Opinii si recenzii pentru: Cum sa construiti o viata de succes

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign