Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Cultivarea luciditatii

Cultivarea luciditatii

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Un bestseller internaţional care îţi poate schimba viaţa!

Cultivarea lucidităţii îţi prezintă un set de practici simple, dar extrem de eficiente, pe care le poţi integra în viaţa de zi cu zi pentru a ieşi din cercul vicios al anxietăţii, stresului, nefericirii şi epuizării. Ea promovează o stare de fericire şi de pace care îţi pătrunde până în oase. Luciditatea se impregnează în tot ceea ce faci şi te ajută să întâmpini cu curaj tot ce îţi prezintă viaţa.
Această carte se bazează pe Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii (TCCL). TCCL are în centrul ei o formă de meditaţie care nu durează decât câteva minute pe zi, suficiente însă pentru a te putea bucura de toate beneficiile acesteia. Există studii care au dovedit clinic că TCCL este cel puţin la fel de eficientă ca şi medicamentele antidepresive, fiind recomandată de foarte mulţi medici din Statele Unite şi de Institutul Naţional pentru Sănătate şi Excelenţă Clinică din Marea Britanie. Acest lucru dovedeşte faptul că este eficientă. Ceea ce contează încă şi mai mult este că ea este eficientă inclusiv pentru oamenii care nu suferă de depresie, dar care se luptă să facă faţă cerinţelor frenetice ale lumii moderne.
TCCL a fost creată de autorul cărţii, prof. Mark Williams de la Oxford, şi de colegii acestuia de la Universităţile din Cambridge şi Toronto. Investind doar 10-20 de minute pe zi, tu poţi învăţa cu uşurinţă exerciţiile extrem de simple de cultivare a lucidităţii care stau la baza TCCL, bucurându-te plenar de beneficiile lor. Vei fi surprins de rapiditatea cu care aceste tehnici te vor ajuta să te bucuri din nou de viaţă.

Îţi doreşti o viaţă mai fericită şi mai mulţumită? Îţi recomand cu tărie să aplici metodele pragmatice din această carte. Prof. Mark Williams şi dr. Danny Penman au făcut echipă pentru a ne oferi o serie de tehnici fundamentate ştiinţific pe care le putem aplica în mijlocul dificultăţilor şi catastrofelor de zi cu zi. (Daniel Goleman, autorul cărţii Inteligenţa emoţională)

Starea de pace nu poate fi obţinută în lumea exterioară atât timp cât nu o găsim mai întâi în interiorul nostru. Cartea lui Mark Williams şi Danny Penman ne ajută să descoperim această stare de pace. (Goldie Hawn)

Cartea descrie un program inspirat pe care îl poate pune în aplicare orice om care ţine la sănătatea lui fizică şi psihică. (Jon Kabat-Zinn)

Mark Williams este profesor de psihologie clinică şi cercetător în domeniul „cultivării încrederii” la Universitatea Oxford şi membru fondator al Academiei pentru Terapie Cognitivă. Este coautor al cărţii Exerciţii de meditaţie pentru depăşirea depresiei. Locuieşte în Anglia.

Dr. Danny Penman este un jurnalist şi comentator pentru Daily Mail, dar a lucrat şi pentru Independent şi BBC. Are un doctorat în biochimie. Locuieşte în Anglia.
30.00 RON
Editura: Adevar Divin Traducatori: Cristian HanuNumar pagini: 280Format: 13x20Data aparitiei: 2015ISBN: 9786068420974 Colectii: Dezvoltare personalaLivrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Cultivarea luciditatii

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign