Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Culori si numere

Culori si numere

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
„Culorile și numerele au foarte multe semnificații pentru noi. Fiecare om are propriile sale numere și culori personale, care emit anumite vibrații. Unele din aceste numere, cum ar fi data nașterii, sunt permanente. Oamenii au de asemenea culori temporare, care se schimbă odată cu data din calendar. Dacă te vei înconjura în mod conștient cu culorile tale personale, te vei pune mai bine la unison cu forțele cosmice care te guvernează. Culorile și numerele ne influențează viața și atitudinea. Ele pot sta la baza afirmațiilor pe care le adoptăm. Exact acesta este scopul cărții de față. Îți doresc ca fiecare zi trăită la unison cu învățăturile din această carte să fie o binecuvântare pentru tine.” • Louise L. Hay

Cuprinsul cărții Culori și numere
Tabelul culorilor și numerelor ... 7
Culori și numere ... 9
Calcularea Zilei Personale, a Lunii Personale și a Anului Personal ... 15
Anii Personali ... 25
Zilele Personale ... 37
Calendarul Personal ... 49
Culorile alimentelor ... 63
Despre Louise L. Hay ... 67
Fragmente din cartea Culori și numere
Studiul culorilor este absolut fascinant. Culorile ne înconjoară de pretutindeni. Chiar și lucrurile așa-zis transparente sunt colorate. Este greu să ne imaginăm o lume lipsită de culori.

Atunci când ne gândim la culori, primul lucru care ne trece prin minte este natura. Primăvara, de-abia așteptăm apariția verdelui crud al noilor lăstari. Culoarea galbenă a narciselor ne încălzește inima. Verdele abundent și culorile verii ne pun la unison cu abundența pământului. Urmează apoi spectacolul nuanțelor de galben, portocaliu și ruginiu ale toamnei, care ne taie respirația. Când vine iarna, aceste culori dispar și totul este acoperit cu o manta albă de nea, întreruptă doar de trunchiurile și de crengile cenușii ale copacilor. Spectacolul are farmecul lui, dar ne face să ne fie dor de primăvară.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să privești un asfințit sau un răsărit și să te minunezi de culorile incredibile? Răsăritul soarelui în deșert este o experiență de neuitat. Din zorii zilei la prânz, după-amiază și până la asfințit sunt mii de gradații ale luminii și culorilor. Ori de câte ori privim albastrul senin al cerului, suntem cuprinși de o stare de liniște și de pace în fața acestei vastități a spațiului. Culorile nu au doar o funcție decorativă sau ornamentală. Ele ne influențează pe nivele profunde.

Culorile fac parte integrantă din viața noastră. Din păcate, marea majoritate a oamenilor nu cunosc beneficiile ce pot rezulta în urma folosirii conștiente a culorilor. Fiecare culoare are propria sa frecvență de vibrație, care ne poate ajuta să ne îmbunătățim viața.

Studiul numerelor este o știință străveche și foarte respectată. Pitagora, marele filozof grec considerat de mulți părintele numerologiei, considera că „numerele sunt elementele supreme ale Universului“. Mult mai recent, în perioada Renașterii, bisericile erau construite prin folosirea sistemelor de numere mistice, arhitecții considerând că vibrația acestora este la unison cu Divinitatea.

Culorile și numerele au semnificații precise. În această carte le vom descrie împreună, căci numerologia afirmă că fiecărui număr îi corespunde o anumită culoare. Cu fiecare zi și cu fiecare lună care trece, vibrațiile caracteristice se schimbă odată cu numerele, la fel ca și culorile corespondente.

Există foarte multe modalități prin care putem coopera cu Viața. Folosirea conștientă a numerelor personale este una dintre ele. Cartea de față te va învăța o modalitate de integrare a culorilor și numerelor în viața ta de zi cu zi și de echilibrare a lor. Culorile și numerele ne caracterizează zilele și ne pot fi extrem de utile. În funcție de ele ne putem alege afirmații diferite, cu care putem intra în rezonanță. Exact acesta este scopul cărții de față.

Tot ce există are un număr corespondent. Străzile, telefoanele și conturile bancare sunt câteva din exemplele cele mai evidente. Fiecare aparat electric sau electronic are un cod numeric. Alte exemple sunt sărbătorile, calendarele, codul numeric personal, cardurile de credit și banii. Dar numerele cele mai personale dintre toate sunt data nașterii și vârsta pe care o avem.

În mod similar, culorile ne „colorează“ întreaga viață. Alimentele pe care le consumăm, hainele și bijuteriile sau cristalele pe care le purtăm – toate sunt colorate. Camerele în care locuim și mobila din ele au anumite culori. Mijloacele de transport și locul de muncă sunt caracterizate de alte culori. Prin alegerea conștientă a acestor culori ale alimentelor, pietrelor prețioase și hainelor pe care le folosim zi de zi, ale căror frecvențe de vibrație interferează cu cele ale personalității noastre, noi putem cultiva o rezonanță mai bună cu curenții energetici ai vieții. O atitudine sănătoasă legată de sine și de viața noastră este reflectată adeseori în culorile pe care le purtăm.

Bărbații și femeile, tinerii și oamenii în vârstă, cei activi și cei sedentari – toată lumea poate găsi semnificații prin asimilarea conștientă a culorilor și numerelor în viața lor. Indiferent ce stil de viață ai, unde locuiești etc., culorile și numerele îți caracterizează viața, căci există pretutindeni.

Toate culorile sunt bune, dar unele ne plac mai mult decât altele, în anumite momente ale vieții noastre. Viața noastră poate fi mult îmbunătățită dacă ne vom înconjura cu culorile care rezonează cel mai armonios cu vibrațiile noastre personale din ziua respectivă. Studiul numerelor ne ajută să înțelegem care sunt vibrațiile noastre de zi cu zi, cele lunare și cele anuale. Atunci când alegem culoarea asociată cu aceste vibrații particulare și analizăm semnificația numărului corespondent, noi ne punem practic la unison cu Viața.

Așa cum vei vedea, fiecare ZI PERSONALĂ are o culoare ce vibrează în rezonanță cu numărul zilei respective. În mod similar, fiecare ZI PERSONALĂ are o piatră prețioasă care rezonează cu culoarea și cu numărul ei. La fel ca și culorile, cristalele (pietrele prețioase și semiprețioase) au vibrații care dinamizează anumite stări emoționale, dacă sunt purtate pe corp. Există chiar și cuvinte cheie ce dau tonul respectivei ZILE PERSONALE.

Îți voi prezenta în această carte anumite afirmații care corespund fiecărei ZILE PERSONALE, și nu pot decât să te încurajez să te concentrezi asupra acestor idei pozitive. Personal, obișnuiesc să le rostesc dimineața, imediat după ce mă trezesc, pregătindu-mă astfel pentru o nouă zi minunată, în care doresc să îmi continui creșterea personală, să îmi învăț lecțiile și să mă distrez.

Cu toții avem numere și culori personale, care vibrează la unison cu ființa noastră. Unele din aceste numere, cum este ziua nașterii, sunt permanente. În mod similar, cu toții avem culori personale, care se schimbă odată cu zilele și lunile calendarului. Dacă ne vom înconjura în mod conștient cu culorile noastre personale, noi ne vom pune astfel la unison cu forțele cosmice.

Cartea de față își propune să exploreze unul din aspectele studiului numerelor, în combinație cu culorile din viața noastră de zi cu zi.

În secțiunea următoare, îți voi arăta cum îți poți calcula vibrația ANULUI PERSONAL, cea a LUNII PERSONALE și cea a ZILEI PERSONALE.


13.00 RON
Editura: Adevar DivinNumar pagini: 68Format: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2015ISBN: 9786068420752Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Culori si numere

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign