Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Criminalitatea organizata in perspectiva legislatiilor europene - monografie

Criminalitatea organizata in perspectiva legislatiilor europene - monografie

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Prezenta lucrare este rodul unei activitati de cercetare postdoctorala in cadrul proiectului „Burse Universitare in Romania prin Sprijin European pentru Doctoranzi si Post-doctoranzi (BURSE DOC-POSDOC)”, ID 133255, si a fost gandita ca o continuare a activitatii de cercetare doctorala, materializata ȋn monografia Criminalitatea organizata ȋn dreptul penal roman si italian.
Lucrarea aprofundeaza studiul fenomenului criminalitatii organizate, astfel cum este acesta perceput si incriminat si in alte legislatii ale unor state europene, precum Franta, Belgia, Spania, Germania si Elvetia, dar si Italia si Romania, ȋntrucat legislatia, cel putin ȋn cazul Italiei, a cunoscut modificari semnificative de la data publicarii monografiei mentionate anterior. 
Lucrarea analizeaza reglementarile internationale, cu precadere cele ale Uniunii Europene, dar si cele ale Organizatiei Natiunilor Unite, cu impact asupra statelor din Europa, inclusiv Elvetia, care, desi nu este membra a Uniunii Europene, a ratificat si aplicat multe dintre aceste instrumente.
Lucrarea prezinta, de asemenea, si un cadru general al reglementarilor penale si procesual penale privitoare la combaterea criminalitatii organizate ȋn sistemele juridice ale statelor mentionate anterior. In acest sens, sunt analizate normele care incrimineaza gruparile infractionale, dar si cele care reglementeaza mijloacele de ancheta si institutia confiscarii. Criminalitatea organizata reprezinta, din pacate, o sursa inepuizabila de cercetare, fenomenul fiind unul global, dinamic si flexibil, in permanenta adaptare, sens in care si legislatiile nationale sunt in permanenta ajustare. 
In acest context, pe viitor, ne propunem sa extindem cercetarea asupra altor state europene, ale caror legislatii nu au fost analizate in prezenta monografie.
26.00 RON
Editura: Universul JuridicNumar pagini: 216Format: A5Tip coperta: BrosataData aparitiei: Septembrie 2015ISBN: 9786066736756Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Criminalitatea organizata in perspectiva legislatiilor europene - monografie, ISBN: 9786066736756

Alte carti de la Universul Juridic similare cu Criminalitatea organizata in perspectiva legislatiilor europene - monografie, ISBN: 9786066736756

Opinii si recenzii pentru: Criminalitatea organizata in perspectiva legislatiilor europene - monografie

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign