Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Creativitatea serioasa

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Creativitatea serioasa identifica principalele prejudecati legate de procesele mintii si demonstreaza ca gandirea creativa poate fi invatata, atat la nivel individual, cat si la nivelul grupurilor. Tehnicile sistematice intentionate prezentate de Edward de Bono ne arata nu doar cum putem concepe idei noi, ci si cum functioneaza acestea si cum le putem aplica in ceea ce facem.

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de "gandire laterala", a pus bazele formale ale tehnicilor de gandire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu in lume in acest domeniu. Este autorul a 83 de carti, traduse in peste 40 de limbi. Teoriile si planurile sale de instruire au intrat in programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii din intreaga lume.

Creativitatea serioasa nu este o contradictie in termeni, ci dovada ca abilitatile gandirii creative pot fi imbunatatite - creativitatea nu apartine exclusiv lumii artelor si nu este o chestiune de talent sau de intamplare!
Utilizand tehnicile intentionate ale gandirii laterale, Edward de Bono produce o adevarata schimbare de paradigma, dezvaluind metodele sistematice care ne permit sa ne eliberam de constrangeri, sa ne schimbam conceptele si sa obtinem idei noi.

Aplicate in viata individuala, in activitatea companiilor si chiar in administratia publica, descoperirile sale pot produce adevarate revelatii, trecand dincolo de limitarile logicii si conducand spre obtinerea unor rezultate exceptionale!

"Un om extraordinar, plin de idei geniale. Edward de Bono nu inceteaza sa uimeasca datorita claritatii gandirii sale."

RICHARD BRANSON, fondatorul Virgin Group

"Edward de Bono este principala autoritate la nivel mondial in domeniul creativitatii si in cel al predarii abilitatilor gandirii."

COGNITIVE-EDGE.COM

"Creativitatea devine tot mai importanta in afaceri deoarece competitia se intensifica, iar actele creative sunt cea mai buna si mai ieftina metoda de a produce valoare suplimentara din resursele pe care le avem."

GOODREADS.COM

EDWARD DE BONO este o personalitate de referinta in domeniul gandirii creative si inventatorul conceptului de "gandire laterala" si al tehnicii celor "Sase palarii ganditoare". Recunoscut pe plan international, invatamintele sale sunt apreciate de guverne, scoli si companii de marca.

Metodele de gandire ale lui de Bono ofera instrumente practice, creative pentru a permite fiecaruia - nu doar celor cu inclinatii "artistice" - sa fie creativ in mod deliberat. Gandirea creativa poate fi vazuta astfel ca o abilitate obisnuita si intentionata, si nu ca un talent misterios. Din punct de vedere cultural, nu a fost dezvoltata gandirea pentru crearea de valori in societate si este timpul sa fie tratata mult mai serios. Ca parte a acestei initiative, Edward de Bono a predat cursuri de gandire in scoli, iar metodele sale sunt folosite in mii de institutii de invatamant din intreaga lume.

Edward de Bono este doctor in medicina (Malta), doctor in filozofie (Oxford si Cambridge) si doctor in design (Institutul Regal pentru Tehnologie din Melbourne, Australia) si a urmat un program de master in arte si stiinte socioumane (Oxford). A detinut functii academice la Universitatea din Londra, la Oxford (unde a studiat ca bursier Rhodes), Cambridge si Harvard. A scris 83 de carti traduse in 42 de limbi in domeniul creativitatii si al gandirii.

Dintre cartile sale, Curtea Veche Publishing a mai publicat Sase palarii ganditoare (2006, 2007, 2008), Cum sa avem o minte armonioasa (2008, 2012), Sase medalii ale valorii (2008), Cursul de gandire al lui Edward de Bono (2009), Gandirea laterala (2003, 2010, 2011).
40.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 464Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2017ISBN: 9786064400000Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Curtea Veche similare cu Creativitatea serioasa, ISBN: 9786064400000

Legile charismei
Kurt W. Mortensen
30.00 RON 
Scrisori catre Dubenka
35.00 RON 
Jurnal Regal
Ioan-Luca Vlad
40.00 RON 

Opinii si recenzii pentru: Creativitatea serioasa

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign