Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Cele sapte legi spirituale ale supereroilor

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC

Aceasta carte este o evolutie, un punct culminant si un amalgam al tuturor acestor valori. In multe feluri, o vad ca pe o distilare a propriilor mele idei valoroase de peste ani, explorari, intelegeri ale constiintei si crearea de mituri, fuzionate cu ale lui Gotham si ale unei noi generatii de creatori si povestitori. Sunt foarte mandru de faptul ca inca o data, ca si acum multi ani in urma, am initiat povesti pline de elemente arhetipale si personaje si le ascult pe masura ce fiul meu si altii aflati in parteneriat cu mine le aduc la noi nivele. Acest lucru imi confirma credinta pe care o am ca miturile reale si care dainuiesc, impreuna cu personajele care le populeaza nu sunt niciodata generate de un singur creator. Ele isi au originea in acele campuri universale care sunt fructificarea eonilor de vise umane, aspiratii, temeri si imaginatii, iar acestea se afla intr-o transformare si evolutie constanta.

   Aceasta carte este povestea crearii miturilor moderne si a crearii noilor supereroi care vor depasi identitatile nationale si etnice. Acesti supereroi trebuie cu orice pret sa rezolve crizele noastre curente intr-o lume a conflictelor, terorii, razboaielor, a nedreptatii sociale si economice si a distrugerii ecosistemelor. Personajele si calitatile generate si descrise sunt speciale si reprezinta pionierate, sunt sinteza propriei mele reflectii si, la fel de important, sunt intelegerea lui Gotham si a generatiei lui, care a fost inspirata de marii supereroi si pe care i-a imitat, fie ei de provenienta orientala sau occidentala, de la Buddha pana la Batman.

   Cele sapte legi spirituale ale supereroilor a fost inspirata de cartea mea Cele sapte legi spirituale ale succesului. Am incercat sa extrag esenta acelei carti insa aplicata noii generatii de cautatori spirituali. Este in acelasi timp o carte despre propria mea calatorie intreprinsa invatandu-l pe Gotham despre supereroii Indiei iar eu invatand in schimb despre supereroii Americii. in ultimii cativa ani, si eu si el am vorbit si am participat la raspandirea Conferintelor de Benzi Desenate San Diego impreuna cu alti mari scriitori de mituri, incluzandu-l pe legendarul Stan Lee, creatorul companiei Marvel Universe, si pe Grant Morrison, cel mai prolific scriitor din industria benzilor desenate din ziua de astazi.

20.00 RON
Editura: Adevar DivinNumar pagini: 176Tip coperta: BrosataISBN: 9786068420981Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Adevar Divin similare cu Cele sapte legi spirituale ale supereroilor, ISBN: 9786068420981

Opinii si recenzii pentru: Cele sapte legi spirituale ale supereroilor

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign