Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Bucuria de a avea totul

Bucuria de a avea totul

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Când mă apropii de un chioşc de ziare, analizez: în fond, lucrez io industria revistelor. Titlurile şi imaginile care îmi atrag privirea în oricare zi variază de Ia ştirea de ultima oră cu nunta unei ceiebritâq până la cea mai nouă tendinţă in obţinerea satisfacţiei sexuale. Uneori văd un articol despre cineva pe care-1 admir; alteori mă opresc imediat pentru a mă uita mai îndeaproape la o fotografie cu o rochie grozavă sau poate citesc un articol cu ponturi extrem de utile unei mame ocupate. Ceea ce nu funcţionează la mine — mamă a patru copii, soţie, director editorial al American Media, care deţine peste 20 de publicaţii, unele dintre ele fiind reviste precum Star, care trebuie să meargă la tipar în fiecare noapte de luni — sunt acele coperte rare, de un alb imaculat, ale nou-venitelor în domeniul revistelor: Acestea sunt cele care vă spun cum să vă simplificaţi viaţa. De-as avea timp să fac curat în dulapuri în mod regulat, să-mi schimb garderoba în mod practic, sezonier, să gătesc feluri de mâncare sănătoase, organice, în fiecare seară, pentru familia mea şi să-mi păstrez căminul şi biroul în ordine! Chiar dacă aş fi avut timp, aceste lucruri nu ar fi fost cele mai importante priorităţi pentru mine. Mai degrabă, aş merge pe bicicletă cu copiii mei sau aş citi o carte bună. Este mult mai amuzant şi mai satisfăcător decât să mă las obsedată de perfecţiunea arătată în paginile acestor reviste.

„Bonnie are atitudinea potrivită pentru o viaţă împlinită; gândeşte la scară mare. Ba mai mult, trăieşte pe picior mare. Cartea Bucuria de a avea totul cuprinde sfaturi sănătoase, aşa că vă recomand s-o citiţi bine, din scoarţă-n scoarţă, si eventual s-o invăţaţi pe de rost." 
Donald Trump
22.00 RON
Editura: Curtea VecheNumar pagini: 192Format: 14 × 20,50 cmData aparitiei: 2011ISBN: 9786065882485Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Bucuria de a avea totul

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign