Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Biblia negociatorului

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Introducere 

Prezenta lucrare reprezintă o incursiune interesantă în lumea negocierii. într-un fel sau altul, fiecare dintre noi negociază permanent. Prin prisma exemplelor, a studiilor de caz şi a expunerii conceptuale veţi constata că negocierea poate fi un lucru pe cât de simplu, pe atât de plăcut.

Poruncile negociatorului se vor regăsi exemplificate pe parcursul capitolelor, ele fiind intr-un fel principiile care ar trebui să guverneze viaţa unui bun negociator. Veţi regăsi în această lucrare tehnici pe care le foloseaţi, dar nu ştiaţi că se numesc aşa. Veţi regăsi totodată şi aplicaţii în negociere la care nu v-aţi gândit până acum. Mi-am propus o abordare practică uşor de asimilat şi de înţeles, astfel că puteţi citi această carte fie alegând capitole la întâmplare, fie în ordinea în care subiectele au fost expuse, întrucât fiecare capitol poate fi înţeles separat. Puteţi citi cu plăcere această carte, ea fiind o resursă de idei şi de inspiraţie pentru orice negociator. Cartea se adresează atât persoanelor care vând, cât şi celor care cumpără. întotdeauna este loc de mai bine şi veţi vedea cum fiecare termică va aduce un aport în dezvoltarea dumneavoastră pentru a fi un negociator mai bun. 

Biblia negociatorului poate aduce beneficii în viaţa dumneavoastră, unele măsurabile în bani, altele în resurse. Atunci când citiţi tehnicile ar fi bine să vă gândiţi în ce situaţii din viaţa dumneavoastră le-aţi putea aplica. Veţi constata că unele tehnici vă vor fi mai la îndemână să le aplicaţi decât altele. Nu există nicio tehnică care funcţionează oricând şi cu oricine. 
37.00 RON
Editura: VidiaNumar pagini: 286Format: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataData aparitiei: 2011ISBN: 9786069282540Livrare in: 24 de ore lucratoare

Alte carti de la Vidia similare cu Biblia negociatorului, ISBN: 9786069282540

Opinii si recenzii pentru: Biblia negociatorului

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign