Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Atlas de Zoologie - Editie cartonata

Atlas de Zoologie - Editie cartonata

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Acest Atlas de Zoologie ofera cititorilor sai posibilitatea de a cunoaste lumea animalelor, originea si evolutia ei, precum si caracteristicile diverselor specii. Constituie, asadar, un instrument de maxima utilitate pentru a patrunde in lumea minunata a faunei de pe intreg Pamantul si a ne delecta cu varietatea si formele sale. In acelasi timp, lucrarea pune un accent deosebit pe importanta faunei in echilibrul ecologic al planetei, dar si pe faptul ca aceasta este un element fundamental de sustinere al fiintei umane. 

Diferitele parti ale acestei lucrari formeaza un compendiu complet de zoologie. Fiecare capitol este alcatuit din multiple planse si numeroase figuri schematice, dar riguros realizate, care prezinta principalele caracteristici ale anatomiei, fiziologiei, comportamentului si trasaturilor distincte ale fiecarui gen, familii si specii de animale. Ilustratiile, care constituie nucleul central al atlasului, sunt completate de explicatii scurte si notite care faciliteaza intelegerea principalelor concepte anatomice si fiziologice. De asemenea, exista si un indice alfabetic care permite localizarea cu usurinta a tuturor problemelor de interes. 

La inceputul acestei editii a Atlasului de Zoologie ne fixam ca obiective realizarea unei lucrari practice, cu scop didactic, utila si accesibila, riguroasa din punct de vedere stiintific si, in acelasi timp, placuta si clara. Speram ca cititorii nostri sa considere indeplinite aceste obiective.
35.00 RON
Editura: Steaua NorduluiNumar pagini: 96Tip coperta: CartonataData aparitiei: 2006ISBN: 6422600000725Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Atlas de Zoologie - Editie cartonata

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign