Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Atlas de anatomie - Editie cartonata

Atlas de anatomie - Editie cartonata

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc LIMITAT
Acest Atlas de Anatomie ofera cititorilor sai oportunitatea de a cunoaste corpul uman si structura diverselor componente ale organismului. Lucrarea constituie, asadar, un instrument de maxima utilitate pentru a accede la minunea pe care o reprezinta corpul nostru, comparat adesea cu o masinarie complexa; de fapt, In realitate, este mai mult decat atat: este mult mai elaborat decat orice aparat pe care fiinta umana l-a desenat pana In ziua de azi si pe care va ajunge In viitor sa-I construiasca. 

Diferitele parti din aceasta carte sunt in conformitate cu rezumatul complet al anatomiei umane. Lucrarea contine multiple planse si numeroase figuri senematice, dar riguros facute, care prezinta principalele caracteristici ale tuturor aparatelor si sistemelor in parte, ce alcatuiesc organismul nostru. 

Astfel de ilustratii constituie nucleul central al acestui volum, fiind completate de explicatii scurte si notite care faciliteaza intelegerea principalelor concepte anatomice si fiziologice, precum si de un indice alfabetic care permite localizarea cu usurinta a tuturor problemelor de interes. 

Prin aceasta editie a Atlasului de Anatomie ne propunem ca obiective realizarea unei lucrari practice si didactice, utila si accesibila, riguroasa din punct de vedere stiintific si, in acelasi timp, placuta si clara. Speram ca cititorii nostri sa considere Indeplinite aceste obiective.
32.11 RON
Editura: Steaua NorduluiNumar pagini: 96Tip coperta: CartonataData aparitiei: 2006ISBN: 9786069235508Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Atlas de anatomie - Editie cartonata

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2019 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign