Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook
Astrologia erotica. Cheile astrologice ale vietii amoroase

Astrologia erotica. Cheile astrologice ale vietii amoroase

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc IN STOC
Astrologia erotică este o ramură oarecum neglijată a astrologiei, care, cel mai adesea, reprezintă doar o rubrică sau un paragraf al astrologiei relaţionale (compatibilitatea sexuală). Cititorul poate descoperi acum resorturile profunde, misterioase ale manifestărilor sale erotice, în totală concordanţă cu dispoziţia astrelor în harta natală. Lucrarea de faţă permite un periplu prin diverse culturi ale lumii (chineză, indiană, europeană), prezentând teme puţin cunoscute precum astrologia tantrică, erotismul stelelor zburătoare, masajul zonelor erogene, diverse categorii de afrodiaziace, erotismul în viziunea astrologiei vedice etc.  
       Autorul situează, în debutul cărţii, astrologia erotică în contextul ramurilor astrologiei, şi citează, pe parcurs, diverse tratate de erotologie tradiţională cum ar fi Kama Sutra şi Ananga Ranga. În ansamblu, lucrarea este o invitaţie la descoperire şi auto-descoperire, prin intermediul astrologiei, şi pe calea iubirii sufleteşti şi trupeşti.

CUPRINS
Introducere – Locul astrologiei erotice în ansamblul ramurilor astrologiei
Capitolul 1 – Astrologia europeană şi sexualitatea
Capitolul 2 – Sexualitatea în cultura indiana. Astrologia vedică şi astrologia tantrică
Capitolul 3 – Astrologia stelelor zburătoare şi sexualitatea
Capitolul 4 – Astrologia afrodiziacelor
Capitolul 5 – Astrologia şi zonele erogene
Bibliografie

Extras din carte:

Toţi cei ce practică astrologia ştiu că această ştiinţă are mai multe ramuri: natală, medicală, karmică, relaţională, previzională etc. În funcţie de afinităţi, fiecare astrolog este preocupat de una sau mai multe ramuri, fiind dificil doar unuia singur să le cuprindă pe toate (aşa cum în domeniul medicinei, ca să facem o comparaţie, este practic imposibil unui singur medic să fie specialist, sau să exceleze în mai mult de una sau două ramuri medicale, din multitudinea celor care există în prezent).
Şi în astrologie, ca şi în orice altă disciplină, este necesară o viziune de ansamblu iniţială, care să permită adeptului acestei ştiinţe oculte să-şi formeze o imagine completă şi complexă, şi să îşi precizeze, progresiv, anumite afinităţi către una/unele dintre ramuri. Există ramuri ale astrologiei care se completează reciproc: astrologia previzională, care este o astrologie a timpului, este complementară cu astrologia locală, care este o astrologie a spaţiului.
Cel mai practic mod în care ramurile astrologiei pot fi sistematizate este chiar prin însăşi astrologia. Să vedem însă, în continuare, care este locul astrologiei erotice, tema lucrării de faţă, în ansamblul ramurilor astrologiei.

1. Berbec – este corelat cu astrologia natală.
Aşa cum Berbecul este semnul de început al zodiacului, astrologia natală este cea cu care debutează această ştiinţă ocultă. Astrologia natală realizează în primul rând o descriere a personalităţii, caracterului, temperamentului unei fiinţe umane, răspunzând la întrebarea „Cine sunt eu?” (cu referire la subiectul analizat astrologic), specifică Berbecului.
Tot semnului Berbecului i se alocă şi astrologia armelor, ramură a astrologiei arabe, în care semnele zodiacale au denumiri de arme („spadă”, „pumnal”, „lance”, „arc” etc.), existând anumite echivalenţe cu semnele zodiacale europene. Berbecul este o zodie corelată cu domeniul militar, războiul, agresiunea.
 
2. Taur – este corelat cu astrologia financiară.
Taurul este o zodie de pământ, definită de verbele sinonime „a avea” şi „a poseda”, motiv pentru care guvernează în mod firesc această ramură a astrologiei. 
Aici putem integra şi zodiacul arboricol, specific druizilor (Taurul fiind o zodie a primăverii, a vegetaţiei abundente, a florilor etc.). 
 
3. Gemeni – este corelat cu astrologia comercială.
Ne referim aici la horoscopul ce apar în ziare, reviste, la radio sau televiziune, pe diverse pagini de internet. Este cea mai superficială ramură a astrologiei, având un evident caracter „consumistic” şi o valoare cvasinulă (deşi, pentru majoritatea oamenilor este singurul mod de a veni în contact cu astrologia). Gemenii se corelează şi cu literatura astrologică: reviste de specialitate, cărţi, alte publicaţii. 
Gemenii, prin natura lor comercială, au o tangenţă mare şi cu astrologia financiară (care încearcă să prognozeze evoluţia burselor de valori, a cursurilor valutare, a perioadelor de creştere economică sau de criză etc.).
21.00 RON
Editura: DakshaNumar pagini: 184Format: 13x20cmTip coperta: BrosataData aparitiei: August 2015ISBN: 9789731965369Livrare in: 24 de ore lucratoare

Carti similare cu Astrologia erotica. Cheile astrologice ale vietii amoroase, ISBN: 9789731965369

Alte carti de la Daksha similare cu Astrologia erotica. Cheile astrologice ale vietii amoroase, ISBN: 9789731965369

Opinii si recenzii pentru: Astrologia erotica. Cheile astrologice ale vietii amoroase

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign