Pentru comenzi ne puteti apela la 0729.070.014 de luni pana vineri intre 9-17
Nu exista produse in cos!
Total produse (0):0.00 RON
CATEGORII DE PRODUSE
Ne gasesti pe Facebook

Arată şi spune o poveste

Comanda la 0729_ 070_ 014
de luni pana vineri intre 10-18
Livrare in 24h
oriunde in tara
Stoc EPUIZAT
Pentru cei mai mulţi dintre noi, susţinerea unei prezentări este un proces extrem de dificil şi de stresant, fie că ne aflăm într-o întâlnire unu la unu, într-o sală de conferinţe, cu o duzină de străini, sau într-un amfiteatru, în faţa a mii de oameni. Potrivit lui Dan Roam, nu ar trebui să fie atât de greu. Ne simțim în impas doar atunci când uităm paşii de bază pe care i-am învăţat la grădiniţă: arată şi spune o poveste. 

În această carte concisă, dar puternică, autorul ne prezintă un set nou de instrumente utile în realizarea unor prezentări extraordinare. Dan Roam se bazează pe idei în care crede de mai bine de două decenii, din poziţia de prezentator căruia i-au fost decernate premii și care şi-a folosit tabla în toate colaborările pe care le-a avut, de la companii din topul Fortune 500, la startupuri mici şi până la Casa Albă. 

Chiar dacă eşti deja un bun prezentator, vei învăţa mai multe despre cum să îţi înţelegi publicul, să îţi organizezi conţinutul, să construieşti un fir narativ clar, să creezi imagini eficiente şi să îţi direcţionezi frica pentru a distra audienţa. Şi vei stăpâni trei reguli fundamentale: 

•  Când spui adevărul, te conectezi cu publicul tău, ajungi să lucrezi cu pasiune și îți descoperi încrederea în tine însuți. 
•  Când spui o poveste, clarifici conceptele complexe, transformi ideile în ceva de neuitat şi incluzi în discuții pe toată lumea. 
•  Când folosești imagini, oamenii văd exact la ce faci referire, captivezi mintea publicului şi alungi plictiseala. 

O carte simplă, frumoasă şi importantă. Este o lectură obligatorie pentru oricine este serios când vine vorba de prezentări şi de vorbit în public în ziua de astăzi. 

GARR REYNOLDS, autor al cărţilor Presentation Zen şi The Naked Presenter 

Dan Roam este un maestru al comunicării prin imagini alături de cuvinte. Am furat o grămadă de lucruri de la el, iar acum poţi să o faci şi tu. 

AUSTIN KLEON, autor al cărţilor Steal Like an Artist şi Show Your Work 

Dan ne oferă o carte jucăuşă, dar profundă, distilând meşteşugul povestitului până la elementele sale cele mai esenţiale. Citeşte-o şi descoperă noi modalităţi prin care să determini poveştile tale să cânte. 

TOM KELLEY, coautor al cărţii Creative Confidence 

Aceasta este mai mult decât o carte de „afaceri”. Aceasta este o carte inteligentă, umană, valoroasă şi plină de imagini şi adevăr. 

SUNNI BROWN, autoare a cărţii The Doodle Revolution 

Noile generații îi vor urma pe acei lideri cu care se conectează, care îi inspiră, care le prezintă opțiunile, care îi invită să aleagă și care, mai apoi, le „arată” cum se poate face. Puterea formală a managerului devine irelevantă. Membrii echipei  vor cumpăra exclusiv ideile în care „văd” valoare pentru ei și nu doar pentru că au fost „spuse” de managerul lor. Vă invit să vă bucurați și voi de acest ghid vizual despre conectare și comunicare la nivel subconștient. Priviți-l pe îndelete...
55.00 RON
Editura: PublicaNumar pagini: 264Tip coperta: BrosataData aparitiei: 2016ISBN: 9786067221787Livrare in: 24 de ore lucratoare

Opinii si recenzii pentru: Arată şi spune o poveste

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii un review privind unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie un bun review
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Completeaza titlul review-ului. Exemplu: "O lectura de neratat".
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de un review.

Carti pentru premiile Scolare

NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de tablouri personalizate.
© 2020 DepozitDeCarte. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 123456
Plata cu cardul
Webdesign